SEBOOL Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Witam.Kupilem nowa linke razem z pancerzem i zerwałem gdfzie moge dorobić linke jezeli mam pancerz w Okoicach Poznania?Dzieki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Podjedż na ul. Palacza chyba 108a tam koleś dorabia linki na życzenie. Ale z tym numerem to nie jestem na 100% przekonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Tak jak kolega napisał tylko że 107a, gość ma pożądne wyroby pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Jeden numer w tą czy w drugą-sąsiad i tak wiedziałby o kogo chodzi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Jeden numer w tą czy w drugą-sąsiad i tak wiedziałby o kogo chodzi :bigrazz: Pewnie że tak :icon_rolleyes: ważne że wiadomo o co chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Wilekie dzieki! A może wiece jak cena dorobienia takiej linki?? Edytowane 21 Maja 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wilekie dzieki! A może wiece jak cena dorobienia takiej linki?? Ceny nie znam ale zabierz całą linke ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Podejrzewam że zawoła 20 max 30zł. Ale moge być w błędzie. Jak już z nim wszystko załatwisz to napisz na forum ile takie dorobienie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 OK nie ma sprawy w najbliższym czasie odwiedze tego kolesia :)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caninus Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Palacza 107.dobry kontakt!dorabiałem linkę do sprzęgła Shadow.wzięli 20 pln.musisz zabrać starą linkę(jej resztki do pomiaru długości i koszulkę)robią na poczekaniupzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Odkopiemy troszku temacik.Panowie i Panie czy we Wrocławiu lub jego okolicach dorabiają linki? Potrzeba dorobić linkę do prędkościomierza w Kawasaki Police - zerwała sie skubana oraz sprzęgła - ta skubana się strzępi. Ta od prędkościomierza jest dla mnie ważniejsza bo nie wiem ile śmigam. A może od innego modelu podpasuje, abo kto wie ile nowa kosztu :crossy: je ino nie bijta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam. z tego co wiem to dorabiają na ul.Dubois 3/1b. <link do sklepu> pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi