Maras Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Super ! gratulacje pusc jakas fotke ,bo przeciez to Komar!dawaj dawaj, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Panowie chwila wytrwałosci i komarek bedzie skonczony :D zostaly tylko zabiegi lakiernicze ;) silniczkiem pobawie sie troszke puzniej :biggrin: jutro zdam kolejne relacje z remontu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Hehe, no to spoko. dobrze że ktoś jeszcze te klasyki kupuje, wkońcu to nasza polska historia motoryzacji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Nie wiem czy miały te silniki symbol S 38, ale NA PEWNO wyszła seria tzw okrągłych silników z biegami "w nodze". Niestety nie udało mi się dotrzeć do żadnych infirmacji na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 z biegami w nodze to 025 mam taki w motorynce :bigrazz: silnik slabszy niz kwadraciak ale nie do zajezdzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nono Gratuluje motorka Mój kumpel też ostatnio kupił komarka(3 biegowy polski silnik)za 65zł bez papierów tyle że kolo powiedział że ma zepsuty tylko klin a okazałosie że musi wymieniać wałno nic gratuluje udanego zakupu i życze gumowych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 he ja rowniez sie nie moge doczekac fotek i rezultatow Twojej pracy :buttrock:... i ja rowniez juz powoli sie zabieram renowacji komara ! pozdrawiam piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 U mnie moze w nastepnym tygodniu też zawita Komarek, narazie nie zdradzam szczegółów zeby nie zapeszyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 U mnie moze w nastepnym tygodniu też zawita Komarek, narazie nie zdradzam szczegółów zeby nie zapeszyć :buttrock:heheh komarek :biggrin: mój pierwszy pojazd co miał dwa koła i silnik baaardzo cierpliwy sprzecik wystarczy troszke go dopiescic i bedzie wam służył. Jedynym mankamentem według mnie jest elektryka. Dekiel ją osłaniający nie jest szczelny:/ i przy jeździe w czasie deszczu lub wilgoci pod deklem zaczyna parowac i skrapla się co powoduje problemy, 2 sprawa to nieszczesny klin:/ Ale kwestia miec w miare dobry wał i czesta wymiana go wam nie grozi:)) Powodzenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 hehe a ja niedługo bede sie wyzbywał mojego bzyka... to juz nie ten etap w życiu aby śmigać takimi maszynami. może kiedyś powróce do nich ale to nie bedzie szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 hehe a ja niedługo bede sie wyzbywał mojego bzyka... to juz nie ten etap w życiu aby śmigać takimi maszynami. może kiedyś powróce do nich ale to nie bedzie szybko... jesli byzk jest sprawny i w oryginale, nie wyzbywaj sie go! .. odstaw go w godne mu miejsce, moze juz i nie ten etap;) ale to nie znaczy ze trzeba sprzedac, odstaw a kiedys napewno nie pozalujesz :biggrin: :wink: Moj komarzyk stoi (lezy) juz wypiaskowany i zapodkladowany, czeka na malowanie ;) ... ale jeszcze duzo pracy zanim powroci na Polskie drogi :clap: <3 ! NIE SPRZEDAWAJCIE SWOICH KOMARÓW ! ;) Pimpek jak sie masz Ty i Twoj Komarek ?! :> co z nim, jak praca nad nim? cos nic nie piszesz :cool: pozdrawiam! piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Powiem ze komareczek juz ma sie dobrze :biggrin: polakierowany lecz bedzie poprawiany bak bo ehhh jak on sobie stał w piwnicy to spadl na niego wiszacy na scianie klucz francuzki :icon_twisted: i niestety trzeba poprawic lakier (jak to zobaczylem to myslalem ze sie poplacze) zaniedlugo zapodam fotki tylko niech kumpel przyjedzie z wycieczki :clap: Wymienilem w silniczku simeringi tłoczek pierscionki :cool: muszę jeszcze wymienic cewkę i przerywacz i bedzie jak nowy :wink: . W sierpniu planuje rejestracje mojego komareczka ;) Komarek jest koloru czarnego a osłonki od gaźnika ma zielone ;) oraz obowiazkowo ma na baku na gwincie korka kawalek filcu w kształcie kwadratu tak jak za komuny zeby paliwo nie lało sie po lakierze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 wrrr rzeczywiscie przykra sprawa z tym bakiem :icon_mrgreen: ... ale juz chyba pomalowany ;-) .... fotek fotek fotek :smile: ... ja rwoniez zapodam je z ukonczeniem komarka <3 ! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 wrrr rzeczywiscie przykra sprawa z tym bakiem W czwartek poprawka lakieru :buttrock: jeszcze w tym tygodniu zaprezentuje focie komarka :banghead: bo juz rozmawialem z kolegą :banghead: Muszę jeszcze przerywacz wymienic bo sie spalil :) Ale komarek otrzymał nową duszę i drugie zycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 niezle ! dajesz focie dajesz! .. ja narazie stalem nic nie robilem przy komarzyku przez te dwa dni .. ale ale jutro nie ide do szkoły :banghead: :buttrock: .. wiec od rana bede w garazu dlubał przy maszynie xD ... czasem jak sie zaszyje to od 09 do 17 :) ... ale wtedy jestem umeczony i zadowolony x] ... pozdrawiam piotrek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi