DiboS60 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam przyszly mi zebatki do mojej Mtx tej firmy http://www.jtsprockets.com/ czy to jakies w miare dobre materialy i wykonanie?czy za 2 miesiace bedą okrągle:PTylne jest cala czarna. i jaki łańcuch polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Kupiles zebatki a teraz sie pytasz czy sa dobre?? to lepiej Ty napisz pozniej jak sie sprawowaly ja teraz wymienialem naped zeby PBR a lancuch EK o-ring ponoc bardzo wytrzymaly zobaczymy...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja mam w XLRce zębatki firmy JT. W larssonie mają bardzo duży wybór do wielu modeli. Są to zębatki dosyć tanie. A co do tego jak się sprawdzą w XLR to powiem za jakiś czas, za przednią dałem 12zł także cena jest dosyć śmieszna. Kumpel w mojej byłej TS70 ma cały układ firmy JT (nie wiem czy łańcuch też) I jak narazie po sezonie trzyma się bardzo ładnie. TSka to motocykl zbliżony do MTXa, podobna moc itp. także myśle iż zębatki dadzą rade w twoim MTXe. Trzeba również pamiętać iż na zużycie zębatek duży wpływ ma styl jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 w MTX stosowałem zebatke przednia od WSK bo była ta sama za 6 zł!! a do tyłu oryg za 41zł i jezdziłerm 3 lata a teraz ten MTX dalej na niej smiga. łancuch kupowałem od MZ 150 bo był taki sam i starczał na pół roku a kosztuje 30 zł!! Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja dzisiaj zamowilem caly zestaw napedowy w intermotors.Lancuch wzmocniony do mx D.I.D 150zl zebatki supersprox czy jakos tak:P 30zł przod 70zł tyl. Dobre ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 To chyba tanio i firmowe ja do crma za łancuch jakies h*j wie jakiej firmy i zębatki PBR zapłaciłem 310zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Wlasnie przy mojej jezdzie nie wiem ile da rade :clap: Myslalem nad zrobieniem jakiegos sytemu smarującego.Na lancuch oring mnie nie stac bo sa cholernie drogie;a;e bardzo dobre ,kolega ma w Dt.Ogolnie 100 zl za caly nowy uklad napewdowy to majątek nie jest.byl bym zadowolony jak by mi przez wakacje polatala:)pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Na lancuch oring mnie nie stac bo sa cholernie drogie Jeżeli łańcuch za 30zł do MZ150 pasuej to ja bym się wcale nie zastanawiał :clap: z zębatką przednią tak samo. Ja myśle że te 80ccm tak szybko nie zjeźdżi Ci tego napędu, Jak będziesz odpowiednio dbał to będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja miałem przód tył w Crce JT a łańcuch M-CAX ,żebatki takie o ,łańcuch Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 DAsz rade ale przez ta jazde na jednym kole mozesz je szybko stracic pozdro P:P Spzredam derbi sede r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi