R.Y.B.A Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Na Rsałce prz stadionie, zapraszamy :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Na Rsałce prz stadionie, zapraszamy :) :clap: A gdzie dokładnie jadąc od strony Warszawy. Pozdr. P.S. Studiowałem kiedyś w Lublinie na UMCS, kilkanaście lat temu, ale stadionu nie kojarzę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Jak duży jest ten motobazar ? czy jest np. odpowiednikiem warszawskiego ? oczywiście uwzględniając skalę rynku ( miasta ) ? Pytam bo nie wiem czy warto wybrać się z XJR'ą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_DT Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Byłem na tym bazarze juz kiedyś ale jeden gość mówił że w innych miastach jest lepiej i więcej wystawców. Jednak i tak mi sie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 od ktorej do kturej to trwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeLu3 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Odwiedziłem ten motobazar w kwietniu i muszę powiedzieć, że nie było zbyt wielu wystawców (obszedłem wszystko w 5min), ale wtedy tak niefortunnie wybrali termin, że akurat w tym samym czasie było otwarcie sezonu na Bemowie i wszyscy tam pogonili... więc są usprawiedliwieni. Teraz podobno ma być lepiej z frekwecnją.Z tego co wiem to lepiej się tam wybrać w Niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_DT Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Był już kotś na tym bazarze? Ja wybieram sie jutro bo poszukuje szczęk do mojej Yamahy. Widzieliscie może coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Był już kotś na tym bazarze? Ja wybieram sie jutro bo poszukuje szczęk do mojej Yamahy. Widzieliscie może coś takiego?Prędzej znajdziesz cos na gieldzie samochodowej w elizowce niz na tym "motobazarze" .Trzech wystawców i brak zwiedzających.Totalna klapa,podobnie z ręsztą jak poprzednie edycje tej lubelskiej imprezy. pozdr.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Byłem tam dzisiaj i wczoraj, totalna porażka... Szkoda bo Lublin nie jest małym miastem a wygląda ten bazar jak odpust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeLu3 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Jeśli to ma tak wyglądac też w przyszłych edycjach to lepiej niech organizatorzy oszczędzą nam czasu, pieniędzy i niech sobie odpuszczą. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi