DRACO Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Z innej beczki zwracam sie do uzytkownikow moto z pasem z pytaniem ile kilosow zrobiliscie na swoich pasach do wymiany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Osobiscie w swoim ltd prawie nic nie nakręciłem, ale z tego co wiem, to przebiegi 40-50000 km wytrzymują. Oczywiscie jest to zasłyszane od ludzi i przeczytane m.in. na forum. To zależy od stylu jazdy ile taki pas moze pojeździc. U jednych 30 tyś a u innych o wiele wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Pas powinien wytrzymać 40 tys km spokojnie. Chociaż kumpel w Savage zerwał przy przebiegu kilkunastu tys. Za to inny kolega EN 500 nakręcił ponad 50.000 km i sprzedał moto (a pas nadal nie wymagał wymiany). Uważaj jak bedziesz jeźdizł po naprawianych drogach posypanych grysem/żwirem. Mam w garazu pas z wbitym kamieniem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 z tego co ja slyszalem tez opinia przeczytana chyba w śm ale nie dam glowy to jakies 30 tys zalezy od motocykla napewno inaczej taki vulcan twoj a inaczej buell bo to inna masa itd mysle ze wytrzyma sporo i przez najblizsze 3 - 4 sezony nie masz sie czym martwic , no chyba ze jezdzisz ostro lub duzo to krocej :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 A to przede mną jakieś 40 tyś :clap: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 jedyny mankament to tak jak powiedzial Pompka uklad napedowy jest na wierzchu i mozna rozne rzeczy na nim przywiezc z podrozy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi