baqoo Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A problem mam taki: W instrukcji mojej kawy GPX 750 R sa napisane po szfabsku dwa zdanka na temat ilosci oleju: 3.0 Liter (wenn Filter nicht ausgebaut wird, czyli kiedy filtr nie jest wymontowany)3.2 Liter (wenn Filter ausgebaut wird, czyli kiedy jest wymontowany) I moje pytanko , jam mam to rozumiec ? czyli ile w koncu mam tego oleju wlac ? moze ktos wie o co tu biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Lejesz 3 litry gdy wymieniasz sam olej a 3,2 l gdy wymieniasz filtr i olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baqoo Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Lejesz 3 litry gdy wymieniasz sam olej a 3,2 l gdy wymieniasz filtr i olej. A to taki cfancyk :icon_twisted: a ja takiego rebusa mialem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Wystarczy troche kontenplacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Czolem! Cos maly ten filtr :icon_twisted:W GSie bylo bez wymiany filtra 2,6 a z wymiana 3l :icon_mrgreen:. Pozdro PSZreszta i tak zawsze leje tyle, zeby na bagnecie byl maks :icon_twisted:. Nie odmierzam dokladnych ilosci :icon_mrgreen: Edytowane 16 Maja 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Czolem! Cos maly ten filtr :icon_mrgreen:W GSie bylo bez wymiany filtra 2,6 a z wymiana 3l :icon_mrgreen:. Pozdro PSZreszta i tak zawsze leje tyle, zeby na bagnecie byl maks :icon_mrgreen:. Nie odmierzam dokladnych ilosci :notworthy: Dokładnie w mojej też pisali 3,6 l a weszło tylko 3 i ciutmoże jak masz całkowicie wypróżniony silnik to wejdzie ile piszą a tak wejdzie ile wejdzie :icon_twisted: pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Lepiej nie sugieruj się zbytnio tymi danymi. Po pierwsze nigdy olej nie ścieknie do końca a po drugie masz od tego wziernik lub bagnet do sprawdzenia i tym się kieruj. Wlej zawsze troche mniej przy wymianie o jakieś 200/ 300ml a potem ewentualnie dolej. 300 ml mniej nie zaszkodzi na początek w przeciwieństwie do przedawkowania normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi