bart_b Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 przepraszam ze kolejny raz puszczam temat o butach ale z tej zbieraniny ktora proponuje wyszukiwarka nie da sie wyczytac zadnych konkretow. A wiec pytam o buty alpiny (smx plus i r, super tech) sidi (vertigo, vertigo corsa) i inne buty podobnej klasy. szczerze mowiac najchetniej bym posluchal opinii na temat butow supertech z alpiny. Z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 przepraszam ze kolejny raz puszczam temat o butach ale z tej zbieraniny ktora proponuje wyszukiwarka nie da sie wyczytac zadnych konkretow. A wiec pytam o buty alpiny (smx plus i r, super tech) sidi (vertigo, vertigo corsa) i inne buty podobnej klasy. szczerze mowiac najchetniej bym posluchal opinii na temat butow supertech z alpiny. Z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiamja polecam vertigo corsa.najlepiej mi lezaly na nodze wiec sobie je kupilem:)oprocz tego probowalem spidi xp-5 ale nie da sie ich w ogole porownac - sidi sa duzo lepiej wykonane. jesli chodzi o alpiny-supertech to od strony technicznej sa zajebiste tylko ich wyglad, ze tak powiem, to kwestia gustu. mi sie nie podobaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Jak z wygodą w Vertigo?? Zastanawiam sie nad dwoma modelami Daytony i właśnie Sidi Vertigo. Głównie chodzi o komfort i bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Jak z wygodą w Vertigo?? Zastanawiam sie nad dwoma modelami Daytony i właśnie Sidi Vertigo. Głównie chodzi o komfort i bezpieczeństwo.Z tego co się doczytałem się na forum to jedyne słuszne buty to Sidi Vertigo lub Corsa.No i będąc pod wpływem tych informacji kupiłem Vertigo Tepor na łodzi, chciałem jakiś niższy model (Strada, B-1) ale już nic wyboru nie było, jakby specjalnie na mnie czakał rozmiar 43 czarne Vertigo :icon_twisted: - no i cena chyba dobra 700zł.Faktem jest że po założeniu ekstra leżały, przewiozłem się pare kilometrów i w czasie jazdy bardzo wygodne, i jakość wykonania też niezła, jak się ułożą do nogi może być fajnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi