Skocz do zawartości

Pruszków, Brwinów, Grodzisk., Nadarzyn, Otrębusy, Milanówek.

Rekomendowane odpowiedzi

witam ja co prawda z wesolej ale chwilowo mieszkam w grodzisku hehe to kiedy i gdzie na ten browar ;)

Diabli wiedzą, kiedy browar, a kiedy na smiaganie :clap:

Pogoda, jak widać za oknem do niczego. :clap:

Myślałem o sobocie, ale jak śledzę prognozy, to czarno to widzę.

Ale trochę optymizmu.

Jeśli ten weekend nie wypali, to mam takie propozycje.

1. 28 maja wyjazd do Skarżyska z grupą MGH do Muzeum Militariów

2. W czerwcu wypad do Kazimierza Dolnego

3. Lublin, UMCS, starówka (podróż sentymentalna :))

Kto chętny ?

Pozdr.

Wstępnie ja jestem za , ale jeszcze potwierdze moją obecność jesli wyjazd dojdzie do skutku

Ten weekend znowu zapowiada się deszczowo :D

Na razie udało mi się polatać tylko w sobotę i w poniedziałek, po jednej godzinę i to po najbliższej okolicy.

W środę o 18.30 startuje na krótkie śmiganko, tak na godzinę, bo brak czasu: Jaktorów-Żyrardów-Kamion-Huta Zawadzka-Mszczonów-Grodzisk Maz.-Jaktorów.

Edytowane przez bodek_o

Ten weekend znowu zapowiada się deszczowo :bigrazz:

Na razie udało mi się polatać tylko w sobotę i w poniedziałek, po jednej godzinę i to po najbliższej okolicy.

W środę o 18.30 startuje na krótkie śmiganko, tak na godzinę, bo brak czasu: Jaktorów-Żyrardów-Kamion-Huta Zawadzka-Mszczonów-Grodzisk Maz.-Jaktorów.

Trasę zrobiłem :P

Zmarzłem jak cholera ;)

Już mi znajomi zapowiadają, że będzie takie całe lato :P

Pozdr.

Nawet tak nie kracz musi byc dobrze w tym sezonie, trzeba bedzie sie jakos umowic niedługo na jakąś wspólna traske albo chociazby zeby sie spotkac poznac i umowic jakos na przyszłość

Może i kracze :( , ale się nie daje.

W tygodniu, dwukrotnie zaliczyłem dwa krótkie wypady po 80km.

Co prawda przypłaciłem to lekkim przeziębieniem, ale co tam.

Nawet dzisiaj zastanawiałem się, czy nie polatać, ale nie dało rady. Przedpołudniem było jeszcze ok, ale zanim się wybrałem (moto trzymam poza Żyrardowem), to już padało. :D

A jutro ma być gorzej :D :D :)

Mimo wszystko, w niedziele od rana będe "czatował" na pogodę.

Bandit

Jak będę jeździł w okolicy, to mogę wysłać Ci SMS :(

Pozdr.

Edytowane przez bodek_o

jak bys był w okolicy to daj znac to mozemy sie jakoś umowic

Szkoda, że pogoda nie dopisuje. Ja śmigam w okolicach Brwinowa, Podkowa Leśna, Milanówek. Dzisiaj byłem w Pruszkowie i trochę mnie zlało. Wiało jak diabli ale i tak było super.

Podoba mi się pomysł wspólnego śmigania. Najlepiej jakaś sobota po południu. Co wy na to?

Wiela nas w tej okolicy i grzechem byłoby nie zorganizować się wspólnie na jakiś mały wypad. Następny weekend dla mnie odpada ale kolejne prosze bardzo, jestem do dyspozycji :D

Wciągam w jazdy kolegów na Kawie i Suzi. Pewnie dołączą.

Zostawiam swoją komórkę, może pozostali również dadzą namiar na siebie to będziemy w kontakcie.

Czasami reakcja na forum jest za wolna.

Moja komóra 0605217766

Oby pogoda było w porzo a wszystko bedzie jak trzeba

Pozdrawiam,

Piotr

Szkoda, że pogoda nie dopisuje. Ja śmigam w okolicach Brwinowa, Podkowa Leśna, Milanówek. Dzisiaj byłem w Pruszkowie i trochę mnie zlało. Wiało jak diabli ale i tak było super.

Podoba mi się pomysł wspólnego śmigania. Najlepiej jakaś sobota po południu. Co wy na to?

Wiela nas w tej okolicy i grzechem byłoby nie zorganizować się wspólnie na jakiś mały wypad. Następny weekend dla mnie odpada ale kolejne prosze bardzo, jestem do dyspozycji :D

Wciągam w jazdy kolegów na Kawie i Suzi. Pewnie dołączą.

Zostawiam swoją komórkę, może pozostali również dadzą namiar na siebie to będziemy w kontakcie.

Czasami reakcja na forum jest za wolna.

Moja komóra 0605217766

Oby pogoda było w porzo a wszystko bedzie jak trzeba

Pozdrawiam,

Piotr

Super. Co raz nas więcej !

Już wpisuje kolejny numer do komóry.

Mój to 608006230.

Do zobaczenia na trasie. :D