BAX Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 WITAMJESTEM NA KUPNIE CEBRY.JESLI MACIE TO PROSZE O SERWISOWKI. NIGDZIE PO POLSKU NIE MOGE ZNALESC :icon_razz: CEBRA 1000F ROK87 (SC21) ILE KONI????????JAK TO ROZPOZNAĆ? 100 CZY 135KONI? WIELKI DZIEKI ZA ODPOWIEDZ. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 1. NIE KRZYCZ !2. www.bikez.com - tutaj sprawdzisz jaką ma moc3. Po nr ramy/silnika u dealera? Po prędkości ma ? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus81 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 WITAMJESTEM NA KUPNIE CEBRY.JESLI MACIE TO PROSZE O SERWISOWKI. NIGDZIE PO POLSKU NIE MOGE ZNALESC :icon_rolleyes: CEBRA 1000F ROK87 (SC21) ILE KONI????????JAK TO ROZPOZNAĆ? 100 CZY 135KONI? WIELKI DZIEKI ZA ODPOWIEDZ. POZDRAWIAM witamJeżeli chodz o serwisówki, to nie znajdziesz w języku polskim :/ Co do mocy hmm... moja propozycja to odczytać numer VIN lub ramy, pójść do autoryzowanego serwisu (o ile będa mieli ochote Tobie pomóc ... bo naprawde bywa różnie) i się dowiedziec ile KM miał fabrycznie, a jak byl zdlawiony to dokladnie gdzie tzn. w ktorym elemencie motocykla np. niektóre miały w gaźnikach albo ... a jak nie to pozostaje hamownia ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 http://www.blackbears.ru/manual/files/Hond...pair_Manual.zip Tu masz serwisantke do 1000F po angielsku. Najbardziej pospolity jezyk :D A po polsku nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus81 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 CEBRA 1000F ROK87 (SC21) ILE KONI????????JAK TO ROZPOZNAĆ? 100 CZY 135KONI? i jak tam, rozgryzłeś temat, bo podobno słyszałem ze zdławione cbr-y więcej palą ... nie wiem czy to jest prawda ale paru mechaników mi tak mówiło, u mnie średni wychodzi ok 7 z hakiem w cyklu mieszanym :/pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAX Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 witam, czesciowo rozgryzłem. motor seryjnie ma 100konikow, ale podobno byl zablokowany na gaznikach i ta blokada zostala sciagnieta wiec '' podobno'' ma 136koni. ale czy to mozliwe ze jedna blokada 36koni dławi??:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi