Karol-Derbi Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Cześć.Ile kosztuje ekspertyza wykonana przez rzeczoznawce PZM'otu dotycząca zmiany pojemności silnika w motocyklu ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Edytowane 13 Maja 2006 przez Karol-Derbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 To zapewne zalezy czy ma wpisac pojemnosc realną czy cos na 50ccm.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Zakładając że wpisze pojemność rzeczywistą po zmianach to ile może to kosztowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 W Katowicach wg stawki minimalnej tj. 150 zł. W Wawie pewnie więcej. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo_Naznaczony Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) czy ekspertyza moze wykazac czy motocykl zostal przewrocony czy cos w tym stylu??bo mam problem kupilem motocykli go chce oddac i sprzedawca "truje" sie do mnie ze ja go uszkodzilem bo kondensator jest do wymiany i gosciu mi mowi ze go da na ekspertyze i ze wykarze czy to moja wina jest czy taki joz byl... na czym polega ta cala ekspertyza jak to "dziala"??? Pozdrawiam!!! Edytowane 17 Listopada 2007 przez Sebo_Naznaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi