Skocz do zawartości

3 miasto

Fazi_Gdańsk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Już wiem jak tam dojechac - parking ;) :icon_biggrin: na zaspie :cool:

Nazwe tego tematu można zmienic na 3MIASTO, bo nie tylko o ZASPIE tu gadamy :banghead:

Co do spotkania w barze to chętnie, tylko nie wiem czy małolaci nie będą w przewadze :clap: :clap: :clap:

Nio widze ze coraz wiecej osob jest chetnych :cool: co b mnie cieszy :banghead:.

Myslalem zeby zorganizowac to w piatek 7.07.06 (wstepnie) na stacji DELUX. Mam nadzieje ze jeszcze wiecej osob sie dopisze tak by bylo conajmniej tyle samo osob co zima (za pierwszym razem ;) )

P.S Andon jest w Gdansku?? , bo az mi sie wierzyc nie chce ze sie nie dopisal, no chyba ze po ostatnim zlocie 4umowym ........ :icon_biggrin:

Myslalem zeby zorganizowac to w piatek 7.07.06 (wstepnie)

Myśle że możeby to przesunąć :icon_mrgreen: ?

Z dwóch powodów :icon_mrgreen: po 1 od 6 do 8 jest heineken festival w Gdyni na Babich i planuję się tam pokręcić trochę jeśli będzie ciekawie. Może nawet z okna będę widzieć :icon_mrgreen:

A po 2 znów jakoś tu ucichło :icon_mrgreen:

Myśle że możeby to przesunąć :) ?

Z dwóch powodów ;) po 1 od 6 do 8 jest heineken festival w Gdyni na Babich i planuję się tam pokręcić trochę jeśli będzie ciekawie. Może nawet z okna będę widzieć ;)

A po 2 znów jakoś tu ucichło :)

Bez kitu, zeby tu zebrac ekipe to naprawde chyba rok trzeba czekac ........ :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

No coz w takim razie przekladamy. Niech sie chetni wpisuja i date ustalimy jeszcze raz.

Co do spotkania w barze to chętnie, tylko nie wiem czy małolaci nie będą w przewadze :biggrin: :flesje: :lapad:

jesli to bedzie zenska czesc od 17 w gore :D to niech bedzie duuuza przewaga :P)) hahahahaa

P.S Andon jest w Gdansku?? , bo az mi sie wierzyc nie chce ze sie nie dopisal, no chyba ze po ostatnim zlocie 4umowym ........ :biggrin:

jest jest... kupil sobie sprzeta ;p ale jakiego to juz niehc sam napisze :P dzis bedzie sie lansowal na zaspie :notworthy:

Nooo Zaspa zaliczona :P

A Andona nie widziałem, jeśli był to jaki miał sprzęt ? :biggrin:

stal kolo mnie jak sie przywitales...

wogole wparowales mi w srodku rozmowy... "czesc kuba jestem" i myk nie ma cie... nawet sie nie zdazylem odezwac :D

Hehe, sorry :biggrin:

A Andona już kojarze, taki przypakowany koleś :D Fajną ma ... fajny ma motocykl :biggrin:

Zapytałem się czy to Ty hehe :P

A tak zmyknąłem, bo widziałem, że na Zaspie parking dzieli sie na skuterowców i motocyklistów :P

Fajnego masz bandziorka :notworthy:

Pozdr.

Edytowane przez QóBa

Mirek ze mną jak się przywitał w Gdyni to też zaraz uciekł z kolegą :D

A tak zmyknąłem, bo widziałem, że na Zaspie parking dzieli sie na skuterowców i motocyklistów :biggrin:

Chyba już mi się tam nie podoba :P Edytowane przez wygadana_bestia

Hehe, nie no Marta nie jest tam źle :P

Można obejrzec sprzety, pogadac - jest fajnie :biggrin:

Oczywiste jest raczej to, że kolesie smigający na przecinakach będą rozmawiac z innymi kolesiami, ktorzy posiadają podobne sprzety i podobnie latają :D

Skuterowcy też przecież są w porządku :notworthy:

Mirek ze mną jak się przywitał w Gdyni to też zaraz uciekł z kolegą j.gif

Hehhehe :biggrin: No nieśmiały jestem :flesje: A tak na serio to Ty już sie zbierałaś a my musielismy jeszcze coś szybko załatwic, tak wyszło :P I tak BTW to nie tylko przywitał, jeszcze oblookałem skrzywione lusterko :lapad:

Edytowane przez QóBa

a moze byc i HALO TAXI :biggrin:

De'Lux to taki bar (dla motomaniakow podobno :icon_biggrin: nawet maja tam jakies motorki) przy grunwaldzkiej...

wyglada jka stacja benzynowa... ceny nie powalaja z nog... to na piwko/soczek mozna sie przedreptac...

A dokładnie to gdzie jest ten bar ?

jadac od gdyni.... we wrzeszczu po lewej stronie masz galerie centrum... jedne swiatla... drugi ( skrzyzowanie z Miszewskiego) i za drugimi swiatlami po prawej stronie ( okolo 100 metrow od skrzyzowania) masz wlasnie De'Luxa...

jest tam maly ogrodek dla gosci itd...

jesli bedziesz jechal spacerowym to nie sposob przeoczyc...