Qóba Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 I jak dadeq? Ktoś się z forum pojawił?Kupiliście sprzęta? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 I jak dadeq? Ktoś się z forum pojawił?Kupiliście sprzęta? :biggrin: a czy ktos z forum kiedykolwiek, gdziekolwiek sie pojawil ? (no oprocz Andona, Agabusy i Mirka ?) nie kupilismy sprzeta...okazal sie zlomem ;) a w ogloszeniu bylo ze super stan itd...) w kazdym razie w weekend dolozylem do przebiegu okolo 700 km ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a jakiego sprzeta szukacie ?? ps.zaczynam sie troche niecierpliwic... bo mojego nei moge sprzedac... ;p znaczy za jakies smieszne pioeniadze to bym od reki sprzedal.. ale na allegro powystawiali maszyny za 9-10 tys i kupujacy sie tym sugeruja... ciekawe co to za cuda... jak bedzie jakis taki blizej to chyba sam sie przejade zobaczyc co to i w jakim stanie.... strach sie bac... moze na wiosne cos sie ruszy... ps2.lechu zrobie ci rewizje samochodu!!! lacznie z wypruwaniem gabki z siedzen! a znajde ta zaapalniczke!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ten Twoj potwor jest "troche" za duzy :biggrin: kolega szuka obudowanej 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ten Twoj potwor jest "troche" za duzy ;) kolega szuka obudowanej 600. no cos ty !! to kruszynka jest :biggrin: a jkachce 600 to opuszcze mu z ceny na plastiki od 600 dorobi sobie chwyty... przykreci do mojego i bedzie mial naprawde potezna 600 ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a jkachce 600 to opuszcze mu z ceny na plastiki od 600 dorobi sobie chwyty... przykreci do mojego i bedzie mial naprawde potezna 600 ;dOj Mirek, Ty kretaczu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ale po moich przejsciach z Bandytą to on raczej sie nie skusi na to :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Oj Mirek, Ty kretaczu :) co znowu ??!! ty tam zajmij sie swoim jednym cylindrem ;p ja tylko no.. doradzam :notworthy: ale po moich przejsciach z Bandytą to on raczej sie nie skusi na to :biggrin: az boje sie zapytac o te przejscia z bandyta :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Mirek przerobisz mi moją CBRe na 954 :P Prosze..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Mirek przerobisz mi moją CBRe na 954 :icon_mrgreen: Prosze..... :lalag: ten tego...jak juz cos robic to porzadnie ;pkupuj mojego bandyte ;p rozegniemy ci rame i wstawimy silnik mojego sprzetu do twojej padaki :buttrock: ps.a Ty co telefon wyl;aczyles i sie cieszysz.. wczoraj musialem troche polatac i nie bylo z kim... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ten tego...jak juz cos robic to porzadnie ;pkupuj mojego bandyte ;p rozegniemy ci rame i wstawimy silnik mojego sprzetu do twojej padaki :buttrock: ps.a Ty co telefon wyl;aczyles i sie cieszysz.. wczoraj musialem troche polatac i nie bylo z kim... :icon_mrgreen:Mirek przywołuje cię do porządku! Nie obrażaj mojego sprzęta bo sie zdenerwuje, a wiesz czym to grozi.....Nie wyłączyłem telefonu... Może przez chwile nie miałem zasięgu ale wypadało by zadzwonić jeszcze raz (to tak na przyszłość).pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Mirek przywołuje cię do porządku! Nie obrażaj mojego sprzęta bo sie zdenerwuje, a wiesz czym to grozi.....Nie wyłączyłem telefonu... Może przez chwile nie miałem zasięgu ale wypadało by zadzwonić jeszcze raz (to tak na przyszłość).pozdro :) dasz mi z liscia ?? :icon_rolleyes: czy pojdziemy do sklepu z wiadomymi produktami bo bedziesz mial awarie ?? :icon_question: ps.sprawa byla pilna... nie bylo juz czasu na 2 telefon... ale pamietalem o Tobie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 :icon_question: dasz mi z liscia ?? :icon_arrow: czy pojdziemy do sklepu z wiadomymi produktami bo bedziesz mial awarie ?? :buttrock: ps.sprawa byla pilna... nie bylo juz czasu na 2 telefon... ale pamietalem o Tobie ;pKolegów nie bije :) A co do awari to człowiek nie kaktus pić musi!!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 A co do awari to człowiek nie kaktus pić musi!!! :icon_mrgreen: :wink: no ty to jak ta lilia wodna... :eek: a nie kaktus :cool: ps. kupilem sobie!!!http://allegro.pl/item127392114_nowa_zapal...edycji_l_m.html o !! mowielm ze mis ie podoba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 To teraz masz dwie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi