Skocz do zawartości

gdzie dobrać lub dorobić króćce???!!!

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuję dobrać z innego motocykla lub dorobić króćce ssące.Te wg. katalogu są w połowie zasłonięte i nie ma możliwości ich dopasówania.Moto dostaje za mało powietrza.PILNE!!!!

Dodam jeszcze że w Larsonie i Klasie potrzebują nr. katalogowego.Nie mają rysunków ani wymiarów.

• 3 tygodnie później...

witaj

nie rozumiem Towojego problemu dlaczego chcesz akurat dobierać kombinować przerabiać POCO to wszystko skoro wystarczy zadzwonic do importera Triumpha i będzie po sprawie i zapomnisz o tym problemie na wiele lat.

pozdrawiam.

problem w tym że już to przerabiałem!

nie wiem w czym tkwi problem w " triumphie " ale zamawiałem wg. WIN i przysłali mi króćce zblokowane(2/3 średnicy zasłonięta gumą,której nie można usunąć ponieważ króciec jest tak skonstruowany,że w miejscu blokady jest pusta przestrzeń od zewnątrz),potem znajomy zamawiał wg. WIN Triumpha Thigera który ma takie same króćce i przysłali to samo.Nie wiem może,jakieś błędy katalogowe?Zaznaczam że nie było to moto zblokowane.W "Triumphie" siedzą goście którzy nie mają zielonego pojęcia,wołają tylko " nr. WIN,nr. WIN","Intermotors" to samo....żenada!

Króćce są gumowe,nie przykręcane a gażniki MIKUNI (o ile dobrze pamiętam,bo moto stoi u mechanika,ktOry był serwisantem w Triumphie i też nie wie co z tym zrobić) więc muszą pasować też od innych motocykli,tylko nie wiem od jakich.

Mam już dość tego użerania się z takim "głupstwem",a moto stoi nie sprawne(sezon ucieka!!!).

Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!

ja pier. naprawdę masz problem a Ci z Triumpha to szok

wracając do tematu to sposób mocowania do głowicy też ma znaczenie rozstaw śrub.

a patrzyłeś na ebayu powinenieś coś znależć

pozdrawiam

a tak nawiasem będę dzisiaj rozbierał tanderbirda to zobaczę odczego mogą

pasowac wieczorem dam znać

no ii lekka lipka te krucce mocowane są na opaski z obu stron do gażnika i głowicy , wszystkie japońce w jakich dzisaj oglądałem te krucce są mocowane na dwie śruby do głowicy na pewno nie podejdą od żadnych banditów i jego podobnych ,wydaję mi sie ze może od takich motocykli jak ducati monster 900 gażnikowy lub stare suzuki GSX 1100 z roku około 82r

lub może coś z Hondy stara CB 750 lub te trochę mowsze CB 900 .

skocz do dealera i zobacz powinni mieć coś na fiszkach a wtedy jak będziesz wiedzał od czego podejdą to zamówisz w podróbach

pozdr

... będę dzisiaj rozbierał tanderbirda to zobaczę ...

paweel, skoro zdarza Ci się rozbierać thunderbirdy, to ja mam takie pytanie poza tematem:

gdzie można dostać uszczelniacze do teleskopów, Adventurer '96? domyślam się że jak wymontuję uszczelniacz i pomierzę, albo pójdę z nim do sklepu, to odpowiednik się znajdzie, tylko że to potrwa nie wiadomo ile a przez ten czas sprzęt będzie tkwił na podnośniku z rozgrzebanym przodem...

ireo

akurat teleskopów nie rozbierałem ale zobaczę może znajdę w katalogu

wieczorem dam znać ..

mam ten numer

43x55x10,5 12 z katalogu ARI nr.036

pozdr

wspaniale!

dziękuję, bardzo mi pomogłeś. teraz wiem czego szukać.

a możesz podpowiedzieć gdzie mogę o to zapytać w Białymstoku albo w W-wie?