Pompka Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Hmm generalnie więc większość kręci po 10tys i więcej rocznie. To teraz powiedzcie mi dlaczego 95% przywożonych z zachodu bike'ów ma przejechane 25-40 tys. km. (nawet te 15 letnie). Czy tam ludzie kupują motory żeby przejechać po 3 tys. rocznie a przez resztę sezonu moto stoi w garażu czekając na handlarza z Polski? To ty niewiesz? Do Polski przywozi się motocykle używane przez kobietę lub marynarza. Zresztą nikt nie kupi motocykla z przebiegiem ponad 40 tys km :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Hmm generalnie więc większość kręci po 10tys i więcej rocznie. To teraz powiedzcie mi dlaczego 95% przywożonych z zachodu bike'ów ma przejechane 25-40 tys. km. (nawet te 15 letnie). Czy tam ludzie kupują motory żeby przejechać po 3 tys. rocznie a przez resztę sezonu moto stoi w garażu czekając na handlarza z Polski? Własnie :icon_razz:.Ale nie to jest najważniejsze...Mam, że tak powiem "żyłkę współzawodnictwa" i zamierzam pobić forumowy rekord przebiegu cruiserem.Konsekwentnie podchodząc, muszę, jak widać na razie, pobić 35 000 km worriota :buttrock:. PO krótkich obliczeniach - koszt bicia rekordu to jakieś 6000 zł. Plus czas. Zastanawiam się czy to się da zrobić... Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Oj bedzie ciezko... widzisz- ja wtedy jezdzilem przez caly sezon, codziennie jako kurier motocyklowy i dodatkowo w weekendy robilem kilkusetkilometrowe wycieczki- musialbys byc bardzo zawziety... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Oj bedzie ciezko... widzisz- ja wtedy jezdzilem przez caly sezon, codziennie jako kurier motocyklowy i dodatkowo w weekendy robilem kilkusetkilometrowe wycieczki- musialbys byc bardzo zawziety... :icon_razz: Hej Worriot, chcesz powiedzieć łobuzie :buttrock: , że jeździłeś jako kurier na którymś ze swoich krążowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Nie- wtedy po miescie ujezdzalem Honde cb450 Nighthawk, a w weekendy Vt 700 Shadow. Kurcze-to byly czasy taniej wahy( koniec XX wieku), a motorki palily po 4 litry na setke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi