Skocz do zawartości

największy przebieg.

Mikosław
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm generalnie więc większość kręci po 10tys i więcej rocznie. To teraz powiedzcie mi dlaczego 95% przywożonych z zachodu bike'ów ma przejechane 25-40 tys. km. (nawet te 15 letnie). Czy tam ludzie kupują motory żeby przejechać po 3 tys. rocznie a przez resztę sezonu moto stoi w garażu czekając na handlarza z Polski?

To ty niewiesz? Do Polski przywozi się motocykle używane przez kobietę lub marynarza. Zresztą nikt nie kupi motocykla z przebiegiem ponad 40 tys km :icon_razz:

Hmm generalnie więc większość kręci po 10tys i więcej rocznie. To teraz powiedzcie mi dlaczego 95% przywożonych z zachodu bike'ów ma przejechane 25-40 tys. km. (nawet te 15 letnie). Czy tam ludzie kupują motory żeby przejechać po 3 tys. rocznie a przez resztę sezonu moto stoi w garażu czekając na handlarza z Polski?

Własnie :icon_razz:.

Ale nie to jest najważniejsze...

Mam, że tak powiem "żyłkę współzawodnictwa" i zamierzam pobić forumowy rekord przebiegu cruiserem.

Konsekwentnie podchodząc, muszę, jak widać na razie, pobić 35 000 km worriota :buttrock:. PO krótkich obliczeniach - koszt bicia rekordu to jakieś 6000 zł. Plus czas. Zastanawiam się czy to się da zrobić...

Jak sądzicie?

Oj bedzie ciezko... widzisz- ja wtedy jezdzilem przez caly sezon, codziennie jako kurier motocyklowy i dodatkowo w weekendy robilem kilkusetkilometrowe wycieczki- musialbys byc bardzo zawziety... :icon_razz:

Hej Worriot, chcesz powiedzieć łobuzie :buttrock: , że jeździłeś jako kurier na którymś ze swoich krążowników?