Riki M Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Niech kopie może znowu jakiś ciekawy temat się trafi. :) Żeby nie było OT to ZX10R 2004-05 to moje motocyklowe marzenie. :) ...młodzik ,a juz wie co dobre :biggrin: p.s jak masz jakis ciekawy link odnosnie zx10 to wklej ,chetnie poczytam :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) ...młodzik ,a juz wie co dobre :biggrin: p.s jak masz jakis ciekawy link odnosnie zx10 to wklej ,chetnie poczytam :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: hehe no pewnie ... Zieloni mają to coś :P Szczerze mówiąc to niewiele jest (lub wcale nie ma) testów czy jako takich recenzji o Kawasaki ZX10R '04-'05. Trzeba szukać numerów archiwalnych czasopism. Jedyne co mam na temat tego konkretnego "wymiatacza" to ten link: http://www.youtube.com/watch?v=hMkydR2YvLw Edytowane 17 Listopada 2009 przez DawidP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 na necie znajdziesz wszystko o zx10r :bigrazz: . p.s. wlasnie ,jak masz to wyslij mi serwisowke tej Kawy (chce rzucic okiem) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 na necie znajdziesz wszystko o zx10r :bigrazz: . p.s. wlasnie ,jak masz to wyslij mi serwisowke tej Kawy (chce rzucic okiem) :biggrin: Niekoniecznie :P Chodzi mi o konkretny model z lat 2004-05. :P Chyba, że masz dostęp do tajemniczych źródeł to chętnie do nich zajrzę. :) Link do servisówki: http://rapidshare.com/files/51812885/2004KawasakiZX10R.zip pass: pdftown.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 dzieki za link :bigrazz: wlasnie szukam czegos o zx10r z tych lat ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Natrafilem na ogloszenie na nowa ZX10R z roku 2007. Jest na sprzedaz kilka ostatnich egzemplarzy w Czechach. Cena jakies 32000zl. Chyba ide po kredyt :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Natrafilem na ogloszenie na nowa ZX10R z roku 2007. Jest na sprzedaz kilka ostatnich egzemplarzy w Czechach. Cena jakies 32000zl. Chyba ide po kredyt :bigrazz: hehe :bigrazz: wyslij link. nowe z 2007 ??? z wystawy czy jak ?! hehhehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 hehe :bigrazz: wyslij link. nowe z 2007 ??? z wystawy czy jak ?! hehhehh Nie z wystawy, tylko od bodajze najwiekszego sklepu motocyklowego w Czechach. Czasem miewaja kosmiczne upusty na starsze nowki. http://www.primotorbike.com/MOTORKY/KAWASAKI/sportovni.htm - na samym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie z wystawy, tylko od bodajze najwiekszego sklepu motocyklowego w Czechach. Czasem miewaja kosmiczne upusty na starsze nowki. http://www.primotorbike.com/MOTORKY/KAWASAKI/sportovni.htm - na samym dole juz zarkam .... :bigrazz: faktycznie upusty spore . a jak wyglada kupno i zajerestrowanie w praktyce ? tzn. ide place gotowka i jade do Polski ? a jak z blachami(rejestracja) ubezpieczenie itp juz zarkam .... :bigrazz: faktycznie upusty spore . a jak wyglada kupno i zajerestrowanie w praktyce ? tzn. ide place gotowka i jade do Polski ? a jak z blachami(rejestracja) ubezpieczenie itp fakt ta piekna zx10r ma dobra cene ale reszta juz tak ciekawie nie wyglada :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 juz zarkam .... :bigrazz: faktycznie upusty spore . a jak wyglada kupno i zajerestrowanie w praktyce ? tzn. ide place gotowka i jade do Polski ? a jak z blachami(rejestracja) ubezpieczenie itp fakt ta piekna zx10r ma dobra cene ale reszta juz tak ciekawie nie wyglada :bigrazz: Tu juz kazdy sam musi rozwazyc, czy warto mu sie pakowac w taka papierkowa robote. I porownac koszty. Nie wiem, jak to wyglada z zarejestrowaniem. Mam zameldowanie w Czechach, wiec dla mnie nie ma zadnego problemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tu juz kazdy sam musi rozwazyc, czy warto mu sie pakowac w taka papierkowa robote. I porownac koszty. Nie wiem, jak to wyglada z zarejestrowaniem. Mam zameldowanie w Czechach, wiec dla mnie nie ma zadnego problemu ;) apropo's bede na lotnisku w Pradze za ok 2 tyg wiec chyba tam podjade i tak bede mial po drodze heheh . ten adres jest do sklepu ?-http://maps.google.pl/maps?hl=pl&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGGL_plNO343NO343&um=1&ie=UTF-8&q=Kamenn%C3%BD+Most+24,+273+26+Olovnice&fb=1&gl=pl&hnear=Kamenn%C3%BD+Most+24,+273+26+Olovnice&cid=0,0,18149551848795706053&ei=4c4KS8_GKsyD-QbmycHGDQ&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQnwIwAA p.s. dzieki za ciekawe namiary :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Trzeba przyznać, że cena za nową ZX10R ad. 2007 z salonu w Czechach jest przystępna i w dodatku IMO nie powinno być większych problemów z zarejestrowaniem sprzęta, w końcu oba państwa są w UE. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Trzeba przyznać, że cena za nową ZX10R ad. 2007 z salonu w Czechach jest przystępna i w dodatku IMO nie powinno być większych problemów z zarejestrowaniem sprzęta, w końcu oba państwa są w UE. :) na pierwszy rzut oka tak .ale przelecialem kilka stron np angielskich i tam tez duzo taniej niz w Pl. http://www.prestonsuperbike.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Hmm ceny podobne jak u Czechów. Więc ciągnąć moto aż z UK się nie opłaca. Poza tym trzeba by potem szukać jak przestawić licznik z Mp/h na Km/h. Tak czy siak do Pepiczków masz bliżej i wyjdzie pewnie taniej niż z UK. No i wiadomo u wyspiarzy kierownica bo złej stronie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie trzeba szukać jak się przestawia mph na kmh. W każdej instrukcji nowego Kawasaki jest napisane i poparte rysunkiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi