radez9 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 no gosciu, zycze ci takiego dzieciaka jak moj znajomy ma ktoremu noc z dniem sie pomieszla i nie moga go przywrocic do pozadku, moze 2 godz dziennie spia.... Uhhh - ofensywa rodzicielska mnie namierzyła :-))) To ja życzę pianina za ścianą, tupiącej dzieciarni piętro wyżej i remontu piętro niżej - a wszystko zgodne z przepisami i ustawą (w odróżnieniu od tych tuningowych wydechów) A tak calkiem poważnie: Każdemu przeszkadza co innego, ale zasada jest jedna - co za dużo to niezdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 ale zasada jest jedna - co za dużo to niezdrowo.Ależ o nic więcej mi nie chodziło :) Ja mam za płotem przedstawicieli kola rodzin radia maryja ;) , tylko zacząłem to już traktować z przymrużeniem oka pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nom, każdemu przeszkadza co innego... Np. Pani z 4 piętra u mnie w bloku na Imielinie nie przeszkadza że moje moto jest głośne, przeszkadza jej, że zatruwa powietrze i jak ona siedzi na balkonie to musi smród wąchać....hmmmm....jest śmiesznie.... Co do nagonki na motonitów to bardzo proszę, popieram w 100% STOP WARIATOM DROGOWYM!!!!!! * * (tym którzy dają się złapać) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi