zysio Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 zrobilem remont calego silnika zalozylem cylinder malossi 80 i od tamtej pory sprzeglo mi sie slizga tarcze sa ok sprezyny nowe mozliwe ze to jest nadmiar oleju ? popuszczanie linki nic nie daje spr5zeglo sie slizga ale czasami jest normalnie a raz nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rider41 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Może sprzęgło nie jest w stanie przenieść większej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ja też tak mam, że jak jest sprzęgło zimne to popuszcza, ale u mnie pomogla zmiana oleju. ps. tarcze moga byc nawet jak nowe , ale beda przypalone i beda pusaczały. z kad kupowałes sprezyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) moc zwiększyłeś a docisk nawet nowy ale nieprzystosowany do większej mocy nie da sobie rady... Edytowane 11 Maja 2006 przez gajoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 na mielochu kupilem a tarcze nie sa przysmazoen:P ale jak mi sie rozgrzeje to nie puszcza spuszcze troche oleju i zobacze jak bedzie spuscilem olej i jest ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a nowe sprężyny też kupiłeś ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 niom sprezyny kiedys kupilem nowe ale teraz dalem inne tarcze i pod sprezyny a raczej z gory pod glowke sruby dalem 2 podkladki i sprzeglo juz nie puszcza a kapcie to sie tylko pala jak dam w piz..... :icon_razz: kupie gaźnik delorto19 i sprzedam 14 i silonik od sedy na chodzie:) kupie gaźnik delorto19 i sprzedam 14 i silonik od sedy na chodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi