Skocz do zawartości

Wypadek w Siedlcach !!

VaxS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz slyszalem ( niestety jestem w trakcie matur i dowiem sie za 1-2dni czy to prawda) , ze wczoraj w nocy byl wypadek w Siedlcach przy mostostalu. Podobno 2 motocyklistow jechalo na przeciwko siebie i chcialo w ostatniej chwili sie ominac , jednak skrecili w ta sama strone. Chodza tez sluchy ze obaj zgineli co by bylo przykre.

Nie wiem ile w tym jest prawdy , zapewne nim do mnie to dotarlo to juz 5 osob moglo przekrecic fakty. Jak ktos cos o tym slyszal to moze dac wieksze info...

Przeczytalem temat i zimny pot w sekunde - kto, w jaki sposob? Rozmawialem przed chwila telefonicznie ze znajomym i on nic nie wie, a na codzien pracuje z Mankiem ( CBR900RR, czerwone kombi ). Zawsze chwile pogadaja o motocyklach - wiec mysle, ze mimo wszystko to przejaskrawione wiesci jakies. Oby, jutro dowiem sie dokladniej - jakbys cos wiedzial to tez pisz!

Edytowane przez Bronio

Jak juz pisalem , sam to uslyszalem nie z pierwszej reki. Sam nic nie wiem na ten temat a kogo sie nie zapytam glebiej to tez nic nie wie. Bardzo mozliwe ze zostalo to dosc mocno wyolbrzymione a moze nawet i motocykle nie braly w tym udzialy tylko jakies katamarany.

Nie wiem po prostu , a kumpel ktory zawsze wszystko wie co sie dzieje w swiatku motocyklowym szczegolnie w siedlcach nie odpowiada : /

sam to uslyszalem nie z pierwszej reki. Sam nic nie wiem na ten temat a kogo sie nie zapytam glebiej to tez nic nie wie. Bardzo mozliwe ze zostalo to dosc mocno wyolbrzymione a moze nawet i motocykle nie braly w tym udzialy tylko jakies katamarany.

Nie żaśmiecaj forum plotami bo to nie targ !

Coś tam, gdzieś tam, nic nie wiem ale se napisze... wróć lepiej do matury

PS: powodzenia

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...