VaxS Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Otoz slyszalem ( niestety jestem w trakcie matur i dowiem sie za 1-2dni czy to prawda) , ze wczoraj w nocy byl wypadek w Siedlcach przy mostostalu. Podobno 2 motocyklistow jechalo na przeciwko siebie i chcialo w ostatniej chwili sie ominac , jednak skrecili w ta sama strone. Chodza tez sluchy ze obaj zgineli co by bylo przykre. Nie wiem ile w tym jest prawdy , zapewne nim do mnie to dotarlo to juz 5 osob moglo przekrecic fakty. Jak ktos cos o tym slyszal to moze dac wieksze info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Przeczytalem temat i zimny pot w sekunde - kto, w jaki sposob? Rozmawialem przed chwila telefonicznie ze znajomym i on nic nie wie, a na codzien pracuje z Mankiem ( CBR900RR, czerwone kombi ). Zawsze chwile pogadaja o motocyklach - wiec mysle, ze mimo wszystko to przejaskrawione wiesci jakies. Oby, jutro dowiem sie dokladniej - jakbys cos wiedzial to tez pisz! Edytowane 10 Maja 2006 przez Bronio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 eeeeee wiem że był taki przypadek w Szczecinie ale to lata temu... nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxS Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jak juz pisalem , sam to uslyszalem nie z pierwszej reki. Sam nic nie wiem na ten temat a kogo sie nie zapytam glebiej to tez nic nie wie. Bardzo mozliwe ze zostalo to dosc mocno wyolbrzymione a moze nawet i motocykle nie braly w tym udzialy tylko jakies katamarany. Nie wiem po prostu , a kumpel ktory zawsze wszystko wie co sie dzieje w swiatku motocyklowym szczegolnie w siedlcach nie odpowiada : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 eeeeee wiem że był taki przypadek w Szczecinie ale to lata temu... nie wierzę Ten przypadek w Szczecinie to wymysl gazet w stylu Fakt. Mam nadzieje ze ten także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jak informacja nie potwierdzona to po cholere zaczynasz temat???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 sam to uslyszalem nie z pierwszej reki. Sam nic nie wiem na ten temat a kogo sie nie zapytam glebiej to tez nic nie wie. Bardzo mozliwe ze zostalo to dosc mocno wyolbrzymione a moze nawet i motocykle nie braly w tym udzialy tylko jakies katamarany. Nie żaśmiecaj forum plotami bo to nie targ ! Coś tam, gdzieś tam, nic nie wiem ale se napisze... wróć lepiej do maturyPS: powodzenia Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi