Gość Visuz Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Dorobiłem sobie (samodzielnie :crossy: ) stelaże pod sakwy dla mojej pyrkawki, jakoże kupno nówek pasujących do mojego modelu jest poprostu niemożliwe.Czy podczas przeglądu/badania technicznego dopuszczajączego pojazd do ruchu na drogach publicznych czekają na mnie jakieś niemiłe niespodzianki z tytułu braku homologacji etc. na wspomnianie stelaże? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam. Mysle ze nie, chociaz nawet jezeli to jedziesz na inna stacje, gdzies w koncu trafi sie koles ktory sie nie zna na tego typu rzeczach. Ale mysle ze jezeli stelaz jest zrobiony dobrze, ladnie pomalowany to nikt nie powinien sie przypiac. Sam teraz planuje zrobic stelaz do XJ. Pozdrawiammarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jezeli stelaz jest stabilnie przymocowany, nic nie dynda, nie grozi odpadnieciem w czasie jazdy to zaden diagnosta nic Ci nie powie. W kazdym motocyklu mialem stelaze i gmole robione samodzielnie i nigdy nawet na to nie zwrocil nik uwagi przy przegladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jeśli obawiasz sie ze nie przejdzie to poprostu je odkręć. Po kontroli bedziesz mogl je ponownie zamontować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Z czystego lenistwa wolałbym tego uniknąć :buttrock: Ale jeśli będzie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 spoko, nie panikuj. żebyś widział jaką ja kiedyś osłonę na pasek do junaka skleciłem..... i nie było problemu. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi