marcinoz Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Szanowni koledzy i koleżanki, serdecznie wszytkich witam jako, że jestem nowym forumowiczem. To tyle jeśli chodzi o powitanie.Jestem zainteresowany zakupem transalpa i poszukuje wszelkich informacji na temat tego motocykla (wady, zalety). Czy ktoś z Was miał jakiekolwiek doświadczenia z tym motocyklem.I jeszcze pytanie czy to jest dobry wybór po ok 20 letniej przerwie w prowadzeniu motocykla?Serdecznie wszystkich pozdrawiam i proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRAGOLO Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witaj WELCOME BACK :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Cześć Ja po 10 letniej przerwie, przesiadłem się z ETZ150 12KM, na GPX 600R 85 KM.Dasz rade. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoz Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No własnie ja też ostatnio jeżdziłem mz etz 150 i nie wiem czy pojemność i waga transalpa mnie nie przerośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No własnie ja też ostatnio jeżdziłem mz etz 150 i nie wiem czy pojemność i waga transalpa mnie nie przerośnie Najlepiej przymierzyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No własnie ja też ostatnio jeżdziłem mz etz 150 i nie wiem czy pojemność i waga transalpa mnie nie przerośnieJa też kiedyś śmigałem na ETZ 250 i po takiej też przerwie przesiadłem sie na Honda Cbr 1100 XX i śmigam dalej myśle że jak masz rozum i głowe na karku to sobie poradzisz a opanować wszystko idzie tylko pomału.Moje moto też mi sie wydawało ogromne i jeszcze ta moc ale po pewnym czasie wszystko sie opanowało i sobie śmigam że aż hej .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Mój pierwszy motocykl to Yamaha TDM 850. Trzeba tylko pamiętać, robić wszystko, ale z głową.Pierwsze zauroczenie motocyklami było po jeździe WSKą, zrobiłem prawko w wieku 17 lat, a teraz dopiero się dorobiłem prawdziwej maszyny :buttrock: Także ja po przerwie dość sporej przesiadłem się z WSKPozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Witaj!!!!! To twój wybór, przejedź sie i zobaczysz czy ci pasuje ;) Ja swoje przygody zaczynałem, po długiej przerwie, na Suzuki DR 650 RSE i jakoś dałem rade :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witam , wierzymy że dasz rade :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi