Qóba Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratuluje :buttrock:Ja tam wole biegi... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Ja tez :D Problem polega na tym ze chcac kupic w miare nowy "pizdzik" 50 ccm z biegami musialbym dac 2x tyle co dalem. Kasa, kasa, kasa... Zdjecia dam dzisiaj, napozniej jutro. Pozdro. Edit: No juz sa: http://www.bikepics.com/members/przemeks/03sr50/ Mam jeszcze 2 pytania. Mam chyba malo plynu w chlodnicy i czy moge dolac innego dowolnego bo nawet wskazowka od temp. cieczy sie nie podnosi? Poluzowal mi sie ten tryb: http://img464.imageshack.us/img464/7444/img2120small2nk.jpg i czasami jak ruszam to tak jakby dzwoni w przekladni. Wiem ze on sluzy chyba tylko do odpalania bo sprawdzalem. Czy to cos powaznego i czy trzeba cos z tym robic? Edytowane 11 Maja 2006 przez przemeks_xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Płyn lejesz jaki chcesz. :D Zwykła woda też by od bidy wystarczyła.. :eek: Ale lepiej płyn. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Tak, ale czy wolno je dowolnie mieszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Gratulacje! Trochę owiewki porysowane. Twoja robota czy już tak było. :eek: Chociaż jak skuter jest z Włoch, to pewnie tak było. Tam większość w ogóle nie szanuje skuterów i samochodów :D . V-max powinien być ok. 95 km/h. Przebieg na bank cofnięty ;) Edytowane 11 Maja 2006 przez Zierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Taka juz kupilem. To ze przebieg jest cofniety jest oczywiste i nie mam zamiaru sobie wmawiac ze tak nie jest. Swiadczy o tym np nowy pasek napedowy, a on raczej po 6tys nie pekl. Co do v-maxa to jechalem juz prawie 90 km/h na prostej i jakby sie nie skonczyla powinna pojechac jeszcze szybciej. O ten plyn do chlodnicy juz sie sam dowiedzialem i kolega (zna sie) powiedzial ze wolno dolac inny. Odpowiedzcie mi jeszcze na to pytanie:Poluzowal mi sie ten tryb: http://img464.imageshack.us/img464/7444/img2120small2nk.jpg i czasami jak ruszam to tak jakby dzwoni w przekladni. Wiem ze on sluzy chyba tylko do odpalania bo sprawdzalem. Czy to cos powaznego i czy trzeba cos z tym robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Odpowiedzcie mi jeszcze na to pytanie:Poluzowal mi sie ten tryb: http://img464.imageshack.us/img464/7444/img2120small2nk.jpg i czasami jak ruszam to tak jakby dzwoni w przekladni. Wiem ze on sluzy chyba tylko do odpalania bo sprawdzalem. Czy to cos powaznego i czy trzeba cos z tym robic?hm. a nie mozna tego gdzieś skręcić, czy coś?? Jak dzwoni, to nie jest dobrze. :/ może coś sie odkręciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ja wole sie za to nie brac, bo jeszcze pogorsze sprawe. Chodzi mi tylko o to czy mam sie tym trybem przejmowac czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Woesz. mi w charcie tez dzwoniło przy ruszaniu, to okazało sie, ze słabo dokreciłem sprzęgło i sie odkręciło i dzwoniło... w sumie jak coś dzwoni, to znaczy, ze nie jest dobrze.. podejżewam, że można tak jeździć, ale lepiej to otworzyć i poskręcać... tam chyba cięzko nie jest, na zdjeciu nie wygląda skomplikowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) aprilka fajna wszystko fajnie ale.... mam problem z bikepics wczesniej dodawalem foty i bylo ok a teraz wyskakuje mi jakis wewnetrzny blad serwera o co chodzi??znacie jakas inna strone na ktorej mozna dac foty?ps a z tym dzwonieniem ja bym sie martwil na twoim miejscu i tak niejezdzil tylko cos z tym zrobil, a wlasnie dzisiaj gadalem z goscie ktory ma komis motorkow i naprawial pol dnia simsona i mowi ze przez ten czas 5 skuterow by naprawil co przy jednym simaku sie meczy... raczej nic niepopsujesz Edytowane 17 Maja 2006 przez Bartos_SzPaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi