mwichan Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 wiec odpalilem moja honde sh50. ii... po odpaleniu idzie na takie obroty ze ciezko sluchem wytrzymac.I mam pytanie co zrobic.. bo dysza obrotow wogole nie zmienia obrotow.. jedno co podejrzewam to nieszczelny uklad wydechowy tzn.w polaczeniu z cylindrem jeszcze nie mam uszczelniione(dzis to zrobie).Czy to moze byc przyczyna?? Co moge jeszcze zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Masz nieszczelność między gaźnikiem a cylindrem (lewe powietrze) albo w karterze (simmeringi wału) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 a moze byc lewe powietrze z polaczenia kolanka z cylindrem ? czy to by nie przeszkadzalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Nie . Po prostu porządnie dokręć śruby pomiędzy gaźnikiem a cylindrem albo wymień uszczelki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ok. ja ide do garazu i opwoiem o doznaniach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 a moze byc lewe powietrze z polaczenia kolanka z cylindrem ? czy to by nie przeszkadzalo??Rozumiem, że chodzi o stronę wydechu ? Tutaj nic nie jest zasysane. Jeżeli lewe powietrze to tylko od strony gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 dzieki ale juz chyba udalo sie troche oslabic obroty :icon_twisted: a jutro ustawie to na picus glancus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi