Luca Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No i byłem bez moto ale i tak warto. Motorków nie brakowało a i pogadać było z kim. Teraz u mnie w kolejce jest Lesko i maszyne zabieram a właściwie to ona mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 a kiedy Lesko?? 1 lipca czy 7-8 lipca??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 a kiedy Lesko?? 1 lipca czy 7-8 lipca??? pzdrO Lesku mas tutaj : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=40093&st=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektor15 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Przykro mi panowie ale chyba za bardzo napalacie się na Lesko.Rozmawiałem niedawno z jednym z organizatorów i prawdopodobnie zlot w Lesku w tym roku się nie odbędzie. Problemy organizacyjne. Natomiast picnik Country jest aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kurcze, żeby właśnie się nie okazało, że ten zlot w Lesku to będzie jakaś kiszka, albo w ogóle się nie odbędzie :) Nie chciałbym przejechać 400 km na darmo... Nie wiem, czy zauważyliście, ale zmienił się organizator. Kiedyś organizowali to Steel Roses MC PL, a teraz Head Hunters MC. Jak coś będziecie wiedzieć, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektor15 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 proponuję zadzwonić na nr. podany w ogłoszeniu( link we wcześniejszym poscie "ANRETAMA") pewno dowiesz się coś konkretniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie wiem skąd te wontpliwości, że w Lesku zlotu nie będzie?Ja się wybieram, ale jak ktoś coś wie na pewno, że nie będzie to niech da znać.Najwyżej zrobie sobie wycieczkę w Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zlot w Lesku odbędzie się normalnie- tak jak było planowane, czyli 7-9 lipca. Były problemy związane ze zmianą organizatorów, ale już chyba wszystko OK. Więcej informacji tutaj: http://www.grupa-poludnie.info/viewtopic.php?t=1543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Będzie zlot i dobra pogoda do jazdy, tylko nie będzie parady motocyklowej ale na własną rękę będzie wypad do Soliny bez obstawy policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowariat20 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) witam wszystkichzlotu w lesku na pewno nie bedzie!! natomiast piknik country odbedzie sie planowo. korzystajac z pieknej pogody proponuje wypad na weekend w bieszczady. i poszukuje chetnych towarzyszy. ja napewno zalicze lesko, polanczyk ,soline... pozdrawiam wszystkich motonitow i do zobaczenia w piatek! piszcie na maila [email protected] (to adres mojej dziewczyny...:biggrin:) Edytowane 5 Lipca 2006 przez motowariat20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 dzisiaj chrzestny mi o tym mowil, i nawet bylismy sklonni sie tam wybrac, ale jak ma byc tylko piknik to ode mnie 103km robic to w sumie nie warto- zwlaszca teraz gdzie moje gezniki pala srednio 8l na 100 (solo) a my jezdzimy z wozkiem gdzie lekko bierze 11l. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Taką informację dostałem od organizatora zlotu w Lesku: ,,witam!niestety Parady jako-takiej nie bedzie z przyczyn od nas niezależnych, beda odbywały się zawody w centrum miasta wiec przez Lesko przejedzie kawalkada motocykli, po zawodach dla chetnych bedzie wyjazd do Soliny oczywiście nie jako parada a co za tym idzie nie bedzie on pilotowany przez Policje ect. Przy dużej ilości chetnych bedzie potrzeba podziału na kilka mniejszych grup. Dla pozostałych przez ten czas odbywać sie beda zawody na miejscu zlotu" Tak więc Panie i Panowie wszystko przemawia za tym, że zlot jednak się, odbędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Przecież dzwonilismy do organizatora i powiedziano nam, że zlot jest normalnie, więc z kąd macie takie informacje, że zlotu nie ma :icon_mrgreen: :D Dzwoniłem przed chwilą jeszcze raz do organizatora i powiedziano mi, że zlot odbędzie się normalnie, tak jak było planowane, i że właśnie wszystko rozkładają. Nie piszcie więc takich głupot bez pokrycia, że niby zlotu ma nie być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Zlot jest napewno, jestem z Rzeszowa i wybieramy się z całą ekipą:icon_mrgreen:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 zlot bedzie na pewno. widziałem ino o zlocie w gazecie lokalnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi