krisso76 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 :) witamjesli ktos tu wchodzi mam drke i od jakiegos czsu wiesza mi sie chyba plywak i cieknie a wlasciwie sika jak....jak go ratowac raanimowac czy co!!!!a i jeszcze jedna sprawa gdzie mozna dokupic jakis wydech racingowy do drpzdrkrisso :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 niom to moze ustaw poziom i daj nowa uszczelke i powino byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Moze ow plywak jest dziurawy??? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 może być, że jakieś syfy zacinają iglicę możesz spróbować dotrzeć zaworek pstą polerską, o ile części styku są metalowe,może być, że pływaczek dziurawy, kiedy ostatnio zmieniałeś filtr paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Jak cieknie to trzeba uszczelnic i obnizyc plywak Ktory rocznik DRki? jak chcesz to mam serwisowke po niemiecku, moze sie kiedys przydac :buttrock: Edytowane 10 Maja 2006 przez d8-vid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi