grzegorzR1 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tadziu wszystkiego najlepszego !!! Oby ten sprzęt okazał się prosty :( Wpłacaj kase na GC. i dołączaj do listy. Bo nie będzie komu jezdzić po paliwo :icon_mrgreen: ;) Do zobaczenia na Torwarze. ;) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) to ja tez wpadne na torwar. a co Prezes porabia w sobote?Sligier, ty spamerze:)skond masz tyle postow?:biggrin: Edytowane 21 Lutego 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 wracając do narzędzi, wiecie może gdzie w wawie kupie nasadki do klucza? bo mam taki ładny komplecik stanleya i brakuje mi kilku rozmiarów. Stanley'a masz wszystko dostepne w domu handlowym/bazarku na Stegnach, na koncu Bonifacego (tuz przed skrzyzowaniem z Sikorskiego), naprzeciwko duzego murowanego kosciola i petli autobusowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Nie wiem tylko ile takie coś pali, a z 8 bajków pewnie by weszło http://moto.allegro.pl/item166490084_volvo_f_610.html Albo star z kabinką hehe http://moto.allegro.pl/item166204758_star_...a_webasto_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No dobra,to ja z innej beczki,mianowicie skoro nasz nieodżałowany,najzajebistszy mechanik chce się wybrać na wyspy to może jakąś imprę (hmmmm...pożegnalną ? :banghead: :banghead: ) zaplanujemy :icon_mrgreen: HW/HH :biggrin: :biggrin: Co Wy na to? Ustalmy kiedy,jak i gdzie ?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Co sie będe rozpisywać POLEJ bo moje szkło pust he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 cheja!! z ta impreza to sie tak nie spieszcie bo ja w poniedzialek dopiero z Ajryś wracam, a bardzo chetnie bym wpadl :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Imprezka powiadacie :banghead: To ja tym razem wracam do domu za pierwszym podejściem. Chce żyć i pamiętać coś co robiłem w sobotę po imprezie. Bo nie wiem czemu piątek pamiętam tylko mam problemy z sobotą. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Imprezka powiadacie :biggrin: To ja tym razem wracam do domu za pierwszym podejściem. Chce żyć i pamiętać coś co robiłem w sobotę po imprezie. Bo nie wiem czemu piątek pamiętam tylko mam problemy z sobotą. ;) Młody obawiasz się że znowu przypadnie Ci spać tyłem do Listka? ;) a może bols na śniadanie był za mało zmrożony :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 a może bols na śniadanie był za mało zmrożony :) :bigrazz: ciepła wódka ? o 5 rano ? z plastikowej mydelniczki ? NIE ODMÓWIĘ :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Bywam co dwa tygodnie w Warszawie (czasami rzadziej) i w sobotę po 15 mam sporo czasu. Polećcie mi jakieś miejsce gdzie mógłbym sobie przysiąść, zaćmić cygarko, napić się jakiegoś piwka czy kawy.Zaglądałem do 2oo ale tam otwierają po 17, a nie będę się włóczył po okolicy do dej godziny bez celu.Z góry dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Bywam co dwa tygodnie w Warszawie (czasami rzadziej) i w sobotę po 15 mam sporo czasu. Polećcie mi jakieś miejsce gdzie mógłbym sobie przysiąść, zaćmić cygarko, napić się jakiegoś piwka czy kawy.Zaglądałem do 2oo ale tam otwierają po 17, a nie będę się włóczył po okolicy do dej godziny bez celu.Z góry dzięki za rady. Miejsc jest dużo ale to ludzie są ważni.2oo powiadasz, raz tam byłem, i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Bywam co dwa tygodnie w Warszawie (czasami rzadziej) i w sobotę po 15 mam sporo czasu. Polećcie mi jakieś miejsce gdzie mógłbym sobie przysiąść, zaćmić cygarko, napić się jakiegoś piwka czy kawy.Zaglądałem do 2oo ale tam otwierają po 17, a nie będę się włóczył po okolicy do dej godziny bez celu.Z góry dzięki za rady.Adres Plac 3 Krzyży - Knajpy Szpilka, Szpulka, Szparka (wszystkie koło siebie) :icon_mrgreen: Edytowane 1 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Adres Plac 3 Krzyży - Knajpy Szpilka, Szpulka, Szparka (wszystkie koło siebie) ;) ale radze nie gadac z przypadkowo poznanymi zadbanymi panami , bo dupa bedzie bolala - szczegolnie w pierwszych dwoch :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ale radze nie gadac z przypadkowo poznanymi zadbanymi panami , bo dupa bedzie bolala - szczegolnie w pierwszych dwoch :icon_mrgreen:Nie przesadzaj, tam tylko kelnerzy są "inni" :lalag: Towarzystwo hetero nie tak jak w TF :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi