lobo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ja tak sobie myślę (ale to tylko moje skromne zdanie), że w twoim przypadku jestem w stanie zaakceptować zarówno "przed", jak i "po" :icon_razz: :wink: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 a gdzie druga część wypowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ej gołąbeczki co to za :icon_razz: w piątek se pogruchacie nie :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ej gołąbeczki co to za :clap: w piątek se pogruchacie nie :clap: :clap:a bo to w piatek :clap: :clap: cos mi sie z sobota powalilo :icon_twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EviDelta Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Ty to zanim będziesz w umówionym miejscu o wyznaczonej porze to 20 min wcześniej będziesz u mnie pod blokiem :lalag: ....pliz :icon_evil: oj,chyba korporacje taxi musicie zmienić,obecna się zbuntowała :icon_razz: :wink: Edytowane 7 Lutego 2007 przez EviDelta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 oj,chyba korporacje taxi musicie zmienić,obecna się zbuntowała Ewcia nie rób mi..... eeee znaczy się nam ;) tego. Jak Ty nas nie zawieziesz to my biedaki się pogubimy.... i jeszcze nie do tego lokalu co trzeba wejdziemy ;) No dobra to kanapy zarezerwowane na PIĄTEK godz. 20:00 :flesje: Too Kill Ya :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EviDelta Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ewcia nie rób mi..... eeee znaczy się nam :buttrock: tego. Jak Ty nas nie zawieziesz to my biedaki się pogubimy.... i jeszcze nie do tego lokalu co trzeba wejdziemy :icon_evil: No dobra to kanapy zarezerwowane na PIĄTEK godz. 20:00 :buttrock: Too Kill Ya :) ale ja naprawdę tym razem nie mogę,jade do firmy na spowiedż swiętą:)i wrócęęę póżnooooo bardzo...ale spoko,autko już jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ale ja naprawdę tym razem nie mogę,jade do firmy na spowiedż swiętą:)i wrócęęę póżnooooo bardzo...ale spoko,autko już jest:) To to się teraz "spowiedź" nazywa :) :icon_evil: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EviDelta Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To to się teraz "spowiedź" nazywa :D :icon_mrgreen: :D Cholercia nie tak głośno:)mąż czyta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 potwierdzam i ja się.Martka, no wreszcie. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 wlasnie wrocilem, mam nadzieje ze sie nie pozabijaliscie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Oj dałem ognia. Jak cos jakoś komuś to czekam na info. Ale miło było jak zawsze. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 No to niezle powalczylismy, ku*wa zaczarowalem sie kolorowo, oby przed wyscigami w Gixer Cup nie kazali dmuchac , bo malo polatamy :) Bylo milo i za niedlugo robimy ripleja :) BTW dzieki za przyjecie do WTT :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Impra jak zawsze udana!!!ˇByło miło znowu w tę smutną jak pi*da zimę oglądać wasze mordki bez kasków. Mam tylko jedno pytanie ......... czemu tylko mnie ochroniarz mocno przerwwidował przy wejściu do lokalu gdzie prze demną wchodziło ze stu potęcjalnych Billadenów i ich nie tknął. Edytowane 11 Lutego 2007 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 a v-ce Prezes czemu się nie pochwali jak imprezę zakończył :icon_razz: :icon_razz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi