lobo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 oczywiście, że będę :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 bede! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Postaram się być ( napięty plan mam w pt ) , pomimo braku stałej karty członkowskiej HW :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Moge przyniesc 1/3 butelki Tequili z poprzedniego wybuchu w TF. Ale ja juz nie pije do konca. NO WAY! Za dobrze jeszcze pamietam niedziele po ostatnim spotkaniu a za slabo samo spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłaszam swoją obecność.Sligier weś kanadyjkę he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 bendem :notworthy: Marta, gratuluje nowej fury!!! :banghead: :) :) bylem dzis u Pawla eL, i mowil, ze tesz moze wpadnie, poza tym zapraszal wszystkich na jego klubowa impreze gdzies w jakims klubie na raclawickiej(99) w piatek o 20 bodajze. ma byc jakies fetysz-party, czyli pejcze, pielegniarki, striptiz itd... ktos reflektuje?bo w sumie to nie moje klimaty, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Marta, gratuluje nowej fury!!! ło ja pie**olę, nie zauważyłem :) Marta ma Bladego :) Gratuluję :P P.S. Qrwa no i jak ja mam se w takiej sytuacji kupić tego skutera-sześcsetke, no :banghead: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hiihihihihi,dzięki ale jeszcze masa papierkowej roboty przede mną :banghead: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 I ja również będę w umówionym miejscu o wyznaczonej porze. :banghead: Będzie co opijać :) Gratulacje Marta :P :banghead: wkońcu doczekałś się wymarzonego Bladego :notworthy: Teraz oby do roztopów :) Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 I'll do my best!!! Mam nadzieję, że mi się uda bo dawno się nie resetowałem a i okazji jest sporo. Sligier - może podciągniemy to pod pępkowe HW? Co wy na to? Czy tylko oblewanie moturów wchodzi w grę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 I ja również będę w umówionym miejscu o wyznaczonej porze. :flesje: Ty to zanim będziesz w umówionym miejscu o wyznaczonej porze to 20 min wcześniej będziesz u mnie pod blokiem ;) ....pliz ;) I'll do my best!!!Mam nadzieję, że mi się uda bo dawno się nie resetowałem a i okazji jest sporo. Sligier - może podciągniemy to pod pępkowe HW? Co wy na to? Czy tylko oblewanie moturów wchodzi w grę? Pozdro Qrwa no pewnie że tak - wieczór wygląda tak:Marta stawia za Bladego, Janekk stawia za Marysię a my ....oszczędzamy na Sofię, BUAHAHAHAHAHA ;) ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Qrwa no pewnie że tak - wieczór wygląda tak:Marta stawia za Bladego Marta - ja tak tylko w kwestii formalnej: co stawiasz :banghead: :biggrin: :) ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No....chyba oczy w słup ;) :biggrin: Bladego będziemy opijać jak będzie stał pod domem w garażu,a teraz mogę się trochę dorzucić do rachunku,bo spodziewam się,że jak zwykle będzie ogromny... :flesje: :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No....chyba oczy w słup przed czy po :banghead: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) przed czy po :icon_razz: pozdro600 A jak jest lepiej szanowny i drogi Prezesie?? :wink: I "przed czy po " czym ? :icon_razz: :icon_eek: Edytowane 6 Lutego 2007 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi