Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ale ossso chodzi

No o inną stronę....miłości....tej damsko/damskiej i męsko/męskiej

Bawiliście ,a raczej bawiliśmy w gejowskiej knajpie :icon_mrgreen: :icon_evil: :)

ale ossso chodzi

Bawiliście ,a raczej bawiliśmy w gejowskiej knajpie :D :buttrock: :)

Bawiliście ,a raczej bawiliśmy w gejowskiej knajpie :) :D :buttrock:

O ja pie**olę dopiero teraz zauważyłem że to jakiś pedalski portal :icon_evil: , hmhmh Klaudiusz a jak ty na niego trafiłeś :icon_mrgreen: buahahahaha :)

O ja pie**olę dopiero teraz zauważyłem że to jakiś pedalski portal :icon_eek: , hmhmh Klaudiusz a jak ty na niego trafiłeś :icon_question: buahahahaha :D

Znalazłem w innym temacie na Forum, nie powiem gdzie co i jak :biggrin:

p.s. chodzi mi o Forum nasze.......motocyklistów:)

Edytowane przez klaudiusz

dobra ale wszystko jest ok, dupa po imprezie mnie nie bolala :biggrin:

i zarcie bylo naprawde super

Ha, co prawda ostatnio mnie nie było, ale teraz to zaczynam kumać dlaczego Sligier dwa razy do całkiem całkiem pań zagadywał, a efekt żaden - teraz już wiem wszystko :icon_eek: . No i w kiblu ci goście jakoś ta na mnie dziwnie zerkali. Ja pie**ole .... bawiliśmy się w "Błękitnej Ostrydze" dżizas :icon_question:

O kurczę.... :notworthy:

to ubaw po pachy teraz macie co? :)

to ja tym bardzięj żałuje że jednak mnie nie było....

bo chyba już do TF się nie wybierzecie? :-(

ale najważniejsze, że jedzenie smakowało i wróciliscie cali i zdrowi do domu....

hahahahah tylko teraz tzreba sobie przypomnieć czy napewno zdrowi....?

:biggrin:

pozdrowienia dla wszytskich

:icon_rolleyes: :wink:

Edytowane przez dormarcia

Ja pie**ole .... bawiliśmy się w "Błękitnej Ostrydze" dżizas :bigrazz:

Ja pie**olę,komuś to przeszkadza?? Grunt,że najlepsze impry są w TF o ile jest to "taka" :wink: knajpa :) W TF jest fajnie,a jakoś nie zauważyłam,żeby ktokolwiek musiał obawiać się o swój przysłowiowy "tyłek"...I nikt nie wnikał kto kogo .....?

Mam nadzieję,że jeszcze nie raz nie dwa spotkamy się w TF :lalag: :icon_razz: :biggrin:

z harcerskim pozdrowieniem ;) M.

Edit: Skoro knajpa może być dla gejów to może być także dla motocyklistów :wink: :eek:

Edytowane przez Marta CBR

O ja pie**olę dopiero teraz zauważyłem że to jakiś pedalski portal :icon_razz: , hmhmh Klaudiusz a jak ty na niego trafiłeś :) buahahahaha :bigrazz:

ale tam nie ma nic ze to taka knajpa, tylko komentarze na portalu

(to te lale co wtedy byly to niby..? co za marnotrawstwo! :biggrin: nie, to z cala pewnoscia nie jest taki lokal - a jesli jest to tez dobrze wiedziec, zanim sie czlowiek ew. zacznie produkowac trza sie o orientacje zorientowac :eek: )

Witam,

witam całe szanowne grono kolegów i koleżanek.

Widzę, że ominęła mnie kolejna zajefajna impreza. Poza widokiem waszych przesympatycznych buziek straciłem okazję na dobrą zabawę i może na małe, co nieco. :wink:

Następnym razem będę wiedział jak zachować się w toalecie jak jakiś koleś będzie się do mnie uśmiechał. ;) (ale sam już tam nie pójdę)

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia następnym razem.

PS.

Nie ma co zmieniać lokalu na inny skoro w tym też można coś poderwać :)

hej Warszawiacy, jak nastroje, czy ktoś jeździ w te ciepłe dni?Powiem Wam że oststnio tzn w sobotkę wsadziłem akumulator i upuściłem trochę zimowego paliwka przez 3 h. UUU ale jazda, wszystko sprowadza się do trasy siekierkowskiej, mówię wam mimo wiatru, puszek i innych niedogodności było super.Nie ma lepszego miejsca w całej tej naszej stolicy JAK TRASA SIEKIERKOWSKA i bicie rekordów prędkości. Do zobaczenia w lato.