rebel Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ale ossso chodziNo o inną stronę....miłości....tej damsko/damskiej i męsko/męskiej Bawiliście ,a raczej bawiliśmy w gejowskiej knajpie :icon_mrgreen: :icon_evil: :) ale ossso chodziNo o inną stronę....miłości....tej damsko/damskiej i męsko/męskiej Bawiliście ,a raczej bawiliśmy w gejowskiej knajpie :D :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 No o inną stronę....miłości....tej damsko/damskiej i męsko/męskiejBawiliście ,a raczej bawiliśmy w gejowskiej knajpie :) :D :buttrock: O ja pie**olę dopiero teraz zauważyłem że to jakiś pedalski portal :icon_evil: , hmhmh Klaudiusz a jak ty na niego trafiłeś :icon_mrgreen: buahahahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 hm to by tłumaczyło trochę tą sukienke ciążową tej kelnerki, bo ona nie była w ciązy Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) dobra ale wszystko jest ok, dupa po imprezie mnie nie bolala :P i zarcie bylo naprawde super Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) O ja pie**olę dopiero teraz zauważyłem że to jakiś pedalski portal :icon_eek: , hmhmh Klaudiusz a jak ty na niego trafiłeś :icon_question: buahahahaha :D Znalazłem w innym temacie na Forum, nie powiem gdzie co i jak :biggrin: p.s. chodzi mi o Forum nasze.......motocyklistów:) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 dobra ale wszystko jest ok, dupa po imprezie mnie nie bolala :biggrin:i zarcie bylo naprawde super Ha, co prawda ostatnio mnie nie było, ale teraz to zaczynam kumać dlaczego Sligier dwa razy do całkiem całkiem pań zagadywał, a efekt żaden - teraz już wiem wszystko :icon_eek: . No i w kiblu ci goście jakoś ta na mnie dziwnie zerkali. Ja pie**ole .... bawiliśmy się w "Błękitnej Ostrydze" dżizas :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 lol i ku*wa wiekszosc kolesi siedziala, dobrze , ze Marta z nami byla, bo by takie dziewice jak my z checia w kiblu wyruchali hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) O kurczę.... :notworthy: to ubaw po pachy teraz macie co? :) to ja tym bardzięj żałuje że jednak mnie nie było.... bo chyba już do TF się nie wybierzecie? :-( ale najważniejsze, że jedzenie smakowało i wróciliscie cali i zdrowi do domu....hahahahah tylko teraz tzreba sobie przypomnieć czy napewno zdrowi....? :biggrin: pozdrowienia dla wszytskich :icon_rolleyes: :wink: Edytowane 20 Stycznia 2007 przez dormarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 no ja pamietam wszystko , moralniaka moga miec ci, ktorzy maja braki w filmie lub dupa ich boli :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Ja pie**ole .... bawiliśmy się w "Błękitnej Ostrydze" dżizas :bigrazz:Ja pie**olę,komuś to przeszkadza?? Grunt,że najlepsze impry są w TF o ile jest to "taka" :wink: knajpa :) W TF jest fajnie,a jakoś nie zauważyłam,żeby ktokolwiek musiał obawiać się o swój przysłowiowy "tyłek"...I nikt nie wnikał kto kogo .....?Mam nadzieję,że jeszcze nie raz nie dwa spotkamy się w TF :lalag: :icon_razz: :biggrin: z harcerskim pozdrowieniem ;) M.Edit: Skoro knajpa może być dla gejów to może być także dla motocyklistów :wink: :eek: Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 O ja pie**olę dopiero teraz zauważyłem że to jakiś pedalski portal :icon_razz: , hmhmh Klaudiusz a jak ty na niego trafiłeś :) buahahahaha :bigrazz:ale tam nie ma nic ze to taka knajpa, tylko komentarze na portalu (to te lale co wtedy byly to niby..? co za marnotrawstwo! :biggrin: nie, to z cala pewnoscia nie jest taki lokal - a jesli jest to tez dobrze wiedziec, zanim sie czlowiek ew. zacznie produkowac trza sie o orientacje zorientowac :eek: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam, witam całe szanowne grono kolegów i koleżanek. Widzę, że ominęła mnie kolejna zajefajna impreza. Poza widokiem waszych przesympatycznych buziek straciłem okazję na dobrą zabawę i może na małe, co nieco. :wink: Następnym razem będę wiedział jak zachować się w toalecie jak jakiś koleś będzie się do mnie uśmiechał. ;) (ale sam już tam nie pójdę) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia następnym razem. PS. Nie ma co zmieniać lokalu na inny skoro w tym też można coś poderwać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 chyba kolege hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 chyba kolege hehe kurde znowu nawaliłem, ale jak mozna poderwac kolege to nastepnym razem bedę na pewno :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 hej Warszawiacy, jak nastroje, czy ktoś jeździ w te ciepłe dni?Powiem Wam że oststnio tzn w sobotkę wsadziłem akumulator i upuściłem trochę zimowego paliwka przez 3 h. UUU ale jazda, wszystko sprowadza się do trasy siekierkowskiej, mówię wam mimo wiatru, puszek i innych niedogodności było super.Nie ma lepszego miejsca w całej tej naszej stolicy JAK TRASA SIEKIERKOWSKA i bicie rekordów prędkości. Do zobaczenia w lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi