Śliwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 O qrde mamy sponsora :icon_mrgreen: na sobotę :icon_evil: Wszystkiego Najlepszego Marta, coby ten nowy sezon upłynął szczęśliwie pod znakiem tego wymarzonego Bladego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dołączę się do życzeń, bo nie wiem czy osobiście dam rade je złożyć. (Arek straszy jakąś Sofią :icon_eek: ) Wszystkiego najlepszego i Bladego :) fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No jasne że najlepszego i może jeszcze BEST IN SHOW życzy tobie Listek31. Czy Sofia ma siostre ? he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Czy Sofia ma siostre ? he he he I to nie jedną :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 I to nie jedną :buttrock: Coś Ci wybierzemy, nie martw się :banghead: PS Chłopaki, naprawdę Sofia? E tam...są fajniejsze miejsca :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 I to nie jedną :buttrock: Powiedziałbym że Sofia nie jedno ma imię i z niejednego pieca chleb jadła :bigrazz: Ahh te córy koryntu , tylko tym facetom w głowach mieszają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ...o Marta... zdrowia życzę oraz wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń oraz... obrotu spraw nawet lepszego niż sobie wyobrażasz :icon_mrgreen: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzięki,dzięki,dzięki ;) :) Lepszego obrotu chyba być nie może,ostatnio wszystko jest super :) A już w przyszłym tygodniu być może w końcu nowy sprzęcik :) :D :D pozdrawiamPS.Areczku,wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) To co z tym sponsorowaniem :) ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Matrto tez zycze Ci wszystkiego naj :smile: Arek a w Tortili sie pojawie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 PS.Areczku,wszystkiego najlepszego z okazji imienin :icon_rolleyes: Seńks e lot :lalag: To co z tym sponsorowaniem :wink: ?? ;) ...ta...no ....ten...hmh...yyyyy.... żartowałem nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Arek, wszystkiego dobrego :buttrock: :flesje: p.s. Życze szybkiego zakupu :crossy: Edytowane 12 Stycznia 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Arek, wszystkiego dobrego :buttrock: :flesje: p.s. Życze szybkiego zakupu :) Dzięki Kaludiusz, ja też Ci zyczę udanego zakupu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego MARTA z okazj Twego święta zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń. :crossy: A i Tobie Arku życze wszystkiego dobrego z okazji imienin .:buttrock: Do zobaczenia jutro .. :flesje: Pozdrawiam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Arek wszystkiego dobrego ! widze ze bedzie kupa okazji do zaczarowania sie na kolorowo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 No niech strace i tobie Vice Prezesie życze wszystkiego najlepszego w dniu imienin. Mam katar zchecią się podziele ktoś chętny? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi