Śliwa Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 20 bankowy :icon_razz: :icon_question: :icon_razz: :icon_exclaim: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Lata ktoś coś dziś :icon_question: :icon_razz: nie nerwuj mnie!! :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 he he Syska nie świruj tylko wskakuj na tą swoją rakietę i widzimy się na Bankowym :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) qrwa zawsze jak napisze tu , ze latam, to mi cosik wypadnie :icon_question: Dobra jest plan aby uderzyc do Lublina na tor kartingowy w niedziele - jest ktos chetny, potrzeba jeszcze min 4 osobKoszt ok 30 pln Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 joł, jacyś chętni na nawinięcie 400 km jutro :( np. o 10ej ;) ;) kierunek dowolny :icon_exclaim: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jeździ ktoś dzisiaj? Mam ochotę poćwiczyć na zakręcie koło obwodnicy Radzymina - ktoś chętny? Dobra jest plan aby uderzyc do Lublina na tor kartingowy w niedziele - jest ktos chetny, potrzeba jeszcze min 4 osobKoszt ok 30 pln Bodzyn - jakieś konkrety, o której wyjazd itp. - ogólnie jaki plan?Ja na 80% bym pojechał do Lublina, dzisiaj wieczorem będę wiedział na 100% czy jadę czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 joł, jacyś chętni na nawinięcie 400 km jutro :( np. o 10ej ;) ;) kierunek dowolny :icon_exclaim: Joł dzisiaj daje w palnik :icon_exclaim: więc na 10-tą na pewno nie dam rady :banghead: jakby co będę dzwonił do Ciebie jutro jak tylko otworzę ślepia :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Lobo to moze do Lublina na tor? Ekipa biera sie o 9,30 na stacji Orlenu jak w Wesolej skrecisz na Lublin (ok 10km)Koszt wjazdu na tor to ok 60 pln za 3-4 h bedzie ok 15 motocykli.tu jest info o torzehttp://www.automobilklublubelski.pl/?q=node/273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 spoko, możemy (syska, skandynaf i ja) polecieć z wami - tak myslę, tyle że ja po torze cywilnym sprzętem nie latam :icon_exclaim: Poznań wiele mnie nauczył ;) który to Orlen :( ten na Zakręcie ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 nie, to jakis pierwszy w kierunku na Lublin, za Zakretem ok 10 km , to co stawiamy sie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no dobra, bedę na Orlenie na Zakręcie o 9.15, co ty na to :( i polecimy na tamten... pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ok 9,15 na Orlenie na Zakrecie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ok 9,15 na Orlenie na Zakrecie ;)Panowie, jeśli można się zabrać to chętnie polecę z Wami.Tylko może być problem z tak wczesnym wstawaniem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 wpadaj, obudzisz sie w drodze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) no to dałem ciała :) tak to jest po kilku zarwanych nockach - nawet taki wypad nie zmotywował mnie :) życzę udanego wypadu i szerokości :) dajcie znać jak byłomaybe next time with me Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi