LYsY Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To jak - dzisiaj ktoś lata wieczorkiem?O 19:00 na Bankowym? A moze o 20:00 Ja bym chętnie, o 20:00, korzystając z faktu, że motong stoi gdzie stoi ;) Tylko że jak to ma być 150 po mieście, to odpadam, bo za słabym jestem kierowcą na takie zabawy :flesje: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Spoko damy radę - ktoś jeszcze?? Spoko damy radę - ktoś jeszcze?? Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To w koncu o ktorej latanie? Chcialbym troche poendurowac dzis po lasach, a pozniej z checia wsiade na strita ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Dobra to o 20:00 na Placu Bankowym Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) hello, taki pomysł mamy ze skandynafem, co by w sobotę/niedzielę rano udać się w kierunku częstochowy i pozwiedzać trochę tę część polski - bo tylko na północ lub wschód latamy, tempo lajtowe - 180km/h, trasa 300-400km, ktoś chętny ?? pozdro600 Edytowane 14 Lipca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) My już w domku, 70km po Wawie wykręciliśmy, bylo zajefajnie. Najlepszy był Nowy jak stojąc obok drogówki krzyczał do nas:"Nie jedźcie za mną bo świateł STOP nie mam" :icon_mrgreen: Ale looz Dzięki i do następnego razu Pozdrawiam Qrde - znowu z konta Złotej się wpisałem - pozdroPietra Edytowane 13 Lipca 2006 przez Złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 musze cos napisac, bo przeniosło nas na druga strone :biggrin: odświeżam temat :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 musze cos napisac, bo przeniosło nas na druga strone :biggrin: odświeżam temat :biggrin: :clap: To ja też odświeże:) Co z tym morzem, bo urlop mi się przesunął no i podobno ma wiać nekst frajdej na Helu. Pływa ktoś na desce, albo na czymś innym do czego potrzeba wiatru? A co do noclegu - to przecież można się na polu namiotowym rozłożyć. Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam. Jak ktoś będzie na Helu w tym tygodniu niech dzwoni 600 624 467 jade autem ale zawsze browara można osuszyć. A moje kochanie już na chodzie. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 joł, latamy coś dzisiaj :wink: tak ze 200km :icon_biggrin: o 19ej na bankowym :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Mogę lecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No to leć Pan i nie oglądaj za siebie :wink: He he he siemanko. Możecie się mnie dzisiaj spodziewać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 joł, latamy coś dzisiaj :wink: tak ze 200km :icon_biggrin: o 19ej na bankowym :icon_mrgreen: pozdro600 Ziomuś a w którą mańkę planujesz lecieć, cholera panna mi płacze żebym ją podrzucił do domu (40 km za wawą w stronę wyszkowa) - kończy o 18:30 w centrum, więc cięzko będzie mi się wyrobić na 19:00 na bankowy :biggrin: Rebel nie mów hop... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No to powiedz swojej lady ,że ją całą kawalkadą do domku odstawimy. Hop..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No tak to by było rewelacyjnie tylko nie wiem czy reszcie się spodoba jazda białostocką, choć z drugiej strony jest tam obwodnica radzymina dla opętanych przez demona prędkości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi