Listek31 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam cieszy mnie to że janekk jestes cały, w tym tygodniu juz powinienem śmigać jak wszystko mi się ułoży. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) joł :clap: dzisiaj jak dzisiaj, ale jutro poleciałbym jakieś 300-400 km w tempie prawie sportowym :biggrin: najlepiej ok. 11ej, czy są jacyś chętni :lapad: na rybkę na przykład :) :cool: pozdro600Łooojessuuuu..odmeldowuję się,było zajefajnie :biggrin: ,tylko do domu dotarłam już całkowicie bez sił...tylko dzięki Red Bullowi podążałam za Wamipozdro Edytowane 1 Lipca 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 też dotarłem, tak patrzę a tu 430km :lapad: super wycieczka, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja tez jestem w domciu.Traska wspaniała, rybka smaczna ogólnie zajefajnie nota 6 :lapad: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 a gdzie byliście?? ja byłem w kozienicach, nie polecam trasy bo droga przeje..na, nierówna i do d.py.JAKIE plany na przyszły tydzień?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 a gdzie byliście?? ja byłem w kozienicach, nie polecam trasy bo droga przeje..na, nierówna i do d.py.JAKIE plany na przyszły tydzień?Pozdrawiam byliśmy na mazurach... Wielbark - Szczytno, przy okazji zrobiliśmy mały teścik na awaryjnym pasie startowym: 3/4 K5 vs R1 vs Ducati 999 :cool: a dzisiaj ktoś lata rekraacyjnie :lapad: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 w przyszla niedziele zamierzam przejechac sie do Kazimierza, jest ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 o qrwa widzę że niezła traska mnie ominęła :banghead: szkoda ale koleżanka za cholerę nie chciała przełożyć wesela ;). A jak z jutrzejszym dniem - ktoś lata :icon_biggrin: , np. 19:00 na Bankowym :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ja wpadnę :icon_biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 co tak słabo z tym lataniem? co wy robicie? prezes ma tyle do zrobienia, a wy co? :cool: a moze by tak, jakas sobotka polaczona z niedzielka, co? :icon_biggrin: bo ja, chyba, juz bede?mła od jutra "only tel" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 to Ciebie coś ostatnio mało widać - nie gadaj tyle tylko na Bankowy dzisiaj dajesz :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 hmmm..? aaa kto bedzie?hihi :icon_biggrin: bo moze uciekne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kol & Kol, w najblizsza sobote o g. 8:00 startujemy z lobo nad j. biale. zabieramy wszystko co potrzebne, aby do 15-16 poplazowac i wrocic do wawy. Ktos chetny? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kol & Kol, w najblizsza sobote o g. 8:00 startujemy z lobo nad j. biale. zabieramy wszystko co potrzebne, aby do 15-16 poplazowac i wrocic do wawy. Ktos chetny? pozdr Hello, a ile to jest km? Czy ktoś dzisiaj smiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Hello, a ile to jest km? Czy ktoś dzisiaj smiga? bedzie pewnie 500-550km w obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi