mlodywital Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja przpilem kaske na waszke i siedze w domciu :wink: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Przepraszam, czy tu biją ??? Pytam bo nowy tu jestem :-) Jak nie to chętnie bym się przyłączył na przedmeczową rozgrzewkę.... Aktualna ta 19 dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Przepraszam, czy tu biją ???Pytam bo nowy tu jestem :-) tylko jak się spóźnisz :biggrin: Jak nie to chętnie bym się przyłączył na przedmeczową rozgrzewkę....Aktualna ta 19 dzisiaj ? Jak najbardziej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 ...tak sobie patrze i czytam... i to wcale nie jest zly plan posmigac... dzisiaj... tylko oczywiscie wolalbym pozniej... bo mam jakis egzamin na patent motorowodny czy cus... :wink: ...sprobuje sie sprezyc... jednakze nie czekajcie na mnie specjalnie... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 :lalag: Towarzycho zajefajne,Syski motocykl rewelacyjny ;) tylko trzeba go opić :D ;) THX za przejażdżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) tylko jak się spóźnisz ;) Się nie spóźniłem a dostałem niezłe baty :-))) Bo przecież sprzęty prawie takie same ;-) Jeździło się superowo !!! Pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 :crossy: Towarzycho zajefajne,Syski motocykl rewelacyjny ;) tylko trzeba go opić :crossy: :lalag: THX za przejażdżkę ale bylo zapieprzanie :D , opic? bardzo prosze, nie mam nic przeciwko ;) dzieki za jazde, jestem skonana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 już niedługo... już niedługo... prezes do was dołączy dzieciaki ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jak zawsze sympatycznie tylko mało ;) ale bylo zapieprzanie biggrin.gif tępo to raczej emeryckie ;) a co do opicia GIXERA to jestem zaaaa :lalag: :D coby nie zaczął jeżdzić do tyłu. Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) już niedługo... już niedługo... prezes do was dołączy dzieciaki ;) no czekaaaaamy i czekaaamy :D :lalag: PS.to co z tym opijaniem sobotnim motocykla Sysuni :D ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jazda super. Opijanie mogę a czemu nie tylko powiedzcie gdzie i kiedy. Mecz szkoda, ale wiare jeszcze mam. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 dzis cos sie dzieje na mjescie? to znaczy sie na bankowym:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 No,w sumie,można powtórzyć wczorajszy wieczór ;) albo polecieć "w inną stronę" ..Ktoś się pisze?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) już niedługo... już niedługo... prezes do was dołączy dzieciaki :D No właśnie prezes co się z Tobą dzieje ;) :) no czekaaaaamy i czekaaamy :crossy: :D PS.to co z tym opijaniem sobotnim motocykla Sysuni Tylko nie w tą sobotę bo w niedziele mam suzuki moto szkołę rano i nie chciałbym jechać jeszcze najebany :) Mecz szkoda, ale wiare jeszcze mam. Pozdrawiam. Listek ale w co :crossy: ;) P.S. wczorajsza rundka fajna ale krótka, trzeba koniecznie pomyśleć o czymś dłuższym, może morze :lalag: Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 No,w sumie,można powtórzyć wczorajszy wieczór ;) albo polecieć "w inną stronę" ..Ktoś się pisze?? ;) To o której się meldować. :lalag: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi