Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj musiałem pojeździć kilka godzin po stolicy w kilku sprawach. Nasłuchałem się że jazda po Wawie to walka o przetrwanie więc jechałem niezbyt szczęśliwy. Co mnie spotkało-korki ale to normalka są wszędzie, ale jazda w korkach spokojna beż żadnych problemów, samochodziki pięknie zjeźdzały na bok żebym mógł sobie przejechać,nikt nie trąbił, nikt nie wciskał mi się przed koła na chama, także jestem mile zaskoczony :icon_mrgreen: Nie wiem czy miałem akurat niesamowitego farta czy inaczej rozumiem słowa"przetrwanie na ulicy" albo był "dzień dobroci dla motocyklistów" ale było naprawdę spoko-pozdrawiam Warszawiaków :wink: :icon_twisted:

:) ...przyjedź jak się sezon urlopowy skończy ...i korki zobaczysz ...i o przetrwanie powalczysz ...bo teraz to w Wafce jest luz... :)

pozdr,

w

:) ...przyjedź jak się sezon urlopowy skończy ...i korki zobaczysz ...i o przetrwanie powalczysz ...bo teraz to w Wafce jest luz... :)

ehhh a ja nowy motocyklista sądziłem że to zawsze taka kultura jest :crossy: chociaż z drugiej strony to dziwny rozkład tych wyjazdów. Czyżby tylko "buraki" powyjeżdżały a kulturalna część kierowców została na droga stołecznych??

na razie zostanę optymistą i będę się cieszyć że tak łatwo się jeździ po Wawie motocyklem :)

Pozdrawiam

uLu

Czyżby tylko "buraki" powyjeżdżały a kulturalna część kierowców została na droga stołecznych??

Właśnie, brak nowobogackich (czasy np Egipt,Maroko)i Warszowiaków (np. pomoc rodzicom w polu) :bigrazz:

Oczywiście - bez obrazy - nie dotyczy to wszystkich i jest to mocno zgeneralizowane. :clap:

Ps.

Żeby nie było - sam nie jestem, ale też mam sporo rodziny z Podlasia to wiem o czym gadam :P

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Na Podlasiu są Siemiatycze, a tam wszyscy do Belgii jeżdżą. :bigrazz:

ja nie z Siemiatycz a w Belgii tez mieszkalem :))))

Fakt! A jak spytasz Belga o stolicę Polski to odpowie - Siemiatycze! :biggrin:

Tak jak w Łameryce odpowiedzą - Mońki! ;)

masz na mysli tego Belga z tego zadupia pomiedzy Francja a Holandia? :icon_razz:

Belgu1.gif

Na Podlasiu są Siemiatycze, a tam wszyscy do Belgii jeżdżą. :icon_razz:

Ps.

Właśnie jade do Siemiatycz :biggrin: Moja żona jest z Siemiatycz i potwierdzam, ponad 90% śmiga do Belgii na roboty i dlatego w Polsce, po Warszwie, najmniejsze bezrobocie jest gdzie? ..................... w Siemiatyczach ..... ale powoli sie to kończy ;)

He he normalnie same ziomale. Moja żonka też z pod Siemiatycz. Żeby dodać tematowi pikanterii, to zdradzę pewna tajemnicę... poznaliśmy się właśnie w Belgii i tam zaobrączkowaliśmy :biggrin:

Takie tam Belgijskie z nas małżeństwo ;) :icon_razz:

Właśnie jade do Siemiatycz :bigrazz:

A kiedy jedziesz? Na :) ? Ja pewnie będę za tydzień ale jeszcze nie wiem czym :biggrin:

A mi się wydawało że połowa Warszawy to Świętokrzyskie?

Moja żona jest ze Sakrżyska (w kręgach mówi się Skarland :biggrin: ) a studiowała w Pionkach (blisko Radomia). To normalnie gdzie nie wyjdziemy (kino, zakupy) to co chwila kogoś znajomego spotyka. Już mnie to zaczęło irytować :biggrin:

Ja też nie jestem ze Stolicy. Korzenie mam pod Siedlcami, od urodzenia Sulejówek a teraz Chotomów (nie wiem jakim cudem nas tam wywiało...? )

Generalnie wolę wieś od miasta.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witam wszystkich :bigrazz: Poszukuje kogos z Wawy ktos sie zna troche na motorkach i zgodzi sie obejrzec i mi doradzic (oczywiscie motorek znajduje sie w Wawie :bigrazz: )

No troszke nas tu jest, może ten co sprzedaje jest na Forum, a co Cie Interesuje?