squod Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zdecydowanie sie poprawia :icon_twisted: choc wszedzie czarne owieczki sie trafia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wczoraj musiałem pojeździć kilka godzin po stolicy w kilku sprawach. Nasłuchałem się że jazda po Wawie to walka o przetrwanie więc jechałem niezbyt szczęśliwy. Co mnie spotkało-korki ale to normalka są wszędzie, ale jazda w korkach spokojna beż żadnych problemów, samochodziki pięknie zjeźdzały na bok żebym mógł sobie przejechać,nikt nie trąbił, nikt nie wciskał mi się przed koła na chama, także jestem mile zaskoczony :icon_mrgreen: Nie wiem czy miałem akurat niesamowitego farta czy inaczej rozumiem słowa"przetrwanie na ulicy" albo był "dzień dobroci dla motocyklistów" ale było naprawdę spoko-pozdrawiam Warszawiaków :wink: :icon_twisted: :) ...przyjedź jak się sezon urlopowy skończy ...i korki zobaczysz ...i o przetrwanie powalczysz ...bo teraz to w Wafce jest luz... :) pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 :) ...przyjedź jak się sezon urlopowy skończy ...i korki zobaczysz ...i o przetrwanie powalczysz ...bo teraz to w Wafce jest luz... :) ehhh a ja nowy motocyklista sądziłem że to zawsze taka kultura jest :crossy: chociaż z drugiej strony to dziwny rozkład tych wyjazdów. Czyżby tylko "buraki" powyjeżdżały a kulturalna część kierowców została na droga stołecznych?? na razie zostanę optymistą i będę się cieszyć że tak łatwo się jeździ po Wawie motocyklem :) PozdrawiamuLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Czyżby tylko "buraki" powyjeżdżały a kulturalna część kierowców została na droga stołecznych??Właśnie, brak nowobogackich (czasy np Egipt,Maroko)i Warszowiaków (np. pomoc rodzicom w polu) :bigrazz: Oczywiście - bez obrazy - nie dotyczy to wszystkich i jest to mocno zgeneralizowane. :clap: Ps.Żeby nie było - sam nie jestem, ale też mam sporo rodziny z Podlasia to wiem o czym gadam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Tak było pięknie. Ale już wrócili wszyscy warszawianie :buttrock:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Fakt! A jak spytasz Belga o stolicę Polski to odpowie - Siemiatycze! :buttrock: Tak jak w Łameryce odpowiedzą - Mońki! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Na Podlasiu są Siemiatycze, a tam wszyscy do Belgii jeżdżą. :bigrazz: ja nie z Siemiatycz a w Belgii tez mieszkalem :)))) Fakt! A jak spytasz Belga o stolicę Polski to odpowie - Siemiatycze! :biggrin: Tak jak w Łameryce odpowiedzą - Mońki! ;)masz na mysli tego Belga z tego zadupia pomiedzy Francja a Holandia? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Na Podlasiu są Siemiatycze, a tam wszyscy do Belgii jeżdżą. :icon_razz: Ps.Właśnie jade do Siemiatycz :biggrin: Moja żona jest z Siemiatycz i potwierdzam, ponad 90% śmiga do Belgii na roboty i dlatego w Polsce, po Warszwie, najmniejsze bezrobocie jest gdzie? ..................... w Siemiatyczach ..... ale powoli sie to kończy ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 He he normalnie same ziomale. Moja żonka też z pod Siemiatycz. Żeby dodać tematowi pikanterii, to zdradzę pewna tajemnicę... poznaliśmy się właśnie w Belgii i tam zaobrączkowaliśmy :biggrin: Takie tam Belgijskie z nas małżeństwo ;) :icon_razz: Właśnie jade do Siemiatycz :bigrazz: A kiedy jedziesz? Na :) ? Ja pewnie będę za tydzień ale jeszcze nie wiem czym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Noż kurde, ale Świat mały, no jade w ten Weekend na groby na Moto, jestem tam do Niedzieli :biggrin: Ale żone poznałem w Wawie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A mi się wydawało że połowa Warszawy to Świętokrzyskie? Moja żona jest ze Sakrżyska (w kręgach mówi się Skarland :biggrin: ) a studiowała w Pionkach (blisko Radomia). To normalnie gdzie nie wyjdziemy (kino, zakupy) to co chwila kogoś znajomego spotyka. Już mnie to zaczęło irytować :biggrin: Ja też nie jestem ze Stolicy. Korzenie mam pod Siedlcami, od urodzenia Sulejówek a teraz Chotomów (nie wiem jakim cudem nas tam wywiało...? ) Generalnie wolę wieś od miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Witam wszystkich, tak sobie czytam ten temacik a tu patrzę mowa o Siemiatyczach ;), fajnie znaleźć kilka osób ze swoich stron :icon_twisted: Edytowane 10 Listopada 2008 przez MariuszRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa89 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam wszystkich :bigrazz: Poszukuje kogos z Wawy ktos sie zna troche na motorkach i zgodzi sie obejrzec i mi doradzic (oczywiscie motorek znajduje sie w Wawie :bigrazz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam wszystkich :bigrazz: Poszukuje kogos z Wawy ktos sie zna troche na motorkach i zgodzi sie obejrzec i mi doradzic (oczywiscie motorek znajduje sie w Wawie :bigrazz: ) No troszke nas tu jest, może ten co sprzedaje jest na Forum, a co Cie Interesuje? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa89 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 http://forum.motocyklistow.pl/allegro-do-o...ia-t111529.html w tym temacie jest wszystko o tym motorku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi