Bodzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Arek spoko tylko od razu kase szykuj :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Arek spoko tylko od razu kase szykuj :crossy: Przestań ja to pusty jestem, ale jak Ty krezusie będziesz to czym ja się będę przejmował :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 hehe no niestety musisz mi dac kase bo za duzo kapusty musze wydac na swojego litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sobota,02.02 godz. 20:00 :) Hard Rock Cafe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Jako że pierwszy wytrzezwiałem he he Napisze coś bo sobie ludzie pomyślą że zgineiśmy w tej knajpie.Fajnie było i gdzie bym nie spojrzał tam GSX-R he he Edytowane 11 Lutego 2008 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To ja Ci napiszę tylko i aż tyle :icon_twisted: LOCTITE CERESIT RACING TEAM :icon_mrgreen: Trzymać kciuki w nadchodzącym sezonie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) to jakis debil napisal :biggrin: tylko motocyklisci z LCRT maja racje :bigrazz: pozdro3/4 I wszystko jasne :bigrazz: Gratulacje :clap: ładnie się zorganizowaliście :lalag: Pozostało trzymać kciuki i dopingować :icon_exclaim: :icon_exclaim: Pzdr :flesje: Edytowane 12 Lutego 2008 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Śliwa LCRT ma swoje e-mailowe skrzynki dla fanek i fanów ale czy odpowiada na e-maile he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Śliwa, co to za Team?!?!?! Jakąś oferte na sponsoring macie? Jak tak to poprosze :bigrazz: Mówie poważnie, mail w tym........no.........Profilu :bigrazz: Gratki!!!! ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja to bym uważał na Klaudiusza on to zaraz będzie chciał abyście się na łyso ogolili he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No to teraz tylko LCRT RULEZZZZ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Śliwa LCRT ma swoje e-mailowe skrzynki dla fanek i fanów ale czy odpowiada na e-maile he he he he Odpowiada ale tylko fankom :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Sorry ziomus w takim razie trudno he he heAle na takie szaleństwo to mnie nie namówisz - fankom nigdy nie będe he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Śliwa, co to za Team?!?!?! Jakąś oferte na sponsoring macie? Jak tak to poprosze :biggrin: Mówie poważnie, mail w tym........no.........Profilu :P Gratki!!!! :icon_eek: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=90868&st=0 konkretnej oferty to Ci nie prześlę bo kto wie co Ty tam z nią zrobisz ;) ale prezentację mogę Ci podrzucić :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=90868&st=0 konkretnej oferty to Ci nie prześlę bo kto wie co Ty tam z nią zrobisz :) ale prezentację mogę Ci podrzucić :clap:Dzięki, dzieki, ale mnie Ceny inetresują, jak inaczej mam rozmawiać z Klientami?!?! :buttrock: No i sam coś bym umieścił żeby sie rozpromować :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi