Listek31 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Młody ja mam jeszcze wątrobę nie tak jak ty że tylko gąbka :icon_exclaim: :biggrin: ;) Będę ale trochę późnije niż 20 00 przyjadę później bo jak jesteście trzeźwi to nie da się z wami gadać tylko GSXR i GXSR i jeszcze GRXS. Edytowane 18 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mam pytanie Czy może ktoś dysponuje kluczem spotkań czy to tak poprostu bo młody się odezwał przed zimą ? Listek no co Ty nie widzisz co Młody napisał Długi musze oddać w takiej sytuacji trzeba się szybko organizować żeby się nie rozmyślił :icon_razz: :cool: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKITA Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Czy to impreza zamknięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 taa dla precli :crossy: wyjatek stanowi Gienio :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A podobno "Osoba miła i grzeczna pochodzi z Piaseczna" he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 no wlasnie pochodzi , a nie tylko tam mieszka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Czy to impreza zamknięta ? Ależ oczywiście że nie, nowe koleżanki są zawsze mile widziane :icon_rolleyes: UWAGA, UWAGA właśnie panienka z TF mi oznajmiła, że się pomyliła i jutro to oni mają zamkniętą imprezę, także widzimy się w BLUE CACTUS o godz. 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ale blue cactus czy iguana??? w tej drugiej bedzie fajniejsza impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ale blue cactus czy iguana??? w tej drugiej bedzie fajniejsza impreza Bodzyń ty hedonisto je**ny :crossy: tylko balety Ci we łbie :clap: zaczniemy w BC, a potem przeczołgamy się do Iguany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ale blue cactus czy iguana??? w tej drugiej bedzie fajniejsza impreza ziomuś lokal zawsze można zmienić :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 W Iguanie będzie impreza zamknięta. Czyli co Sofia he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 siema, pijemy coś ?? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ja wam tylko powiem, że za takie zachowanie podczas tego spoktania, moderatorzy czy tam admini powinni Was wszystkich wyj**ać z tego forum i to bez dwóch zdań !! Ja się właśnie zacząłem o Was modlić do Matki Boskiej Częstochowskiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ja wam tylko powiem, że za takie zachowanie podczas tego spoktania, moderatorzy czy tam admini powinni Was wszystkich wyj**ać z tego forum i to bez dwóch zdań !! Ja się właśnie zacząłem o Was modlić do Matki Boskiej Częstochowskiej!!!Śliwa, pie**olnij "Panu" ostrzeżenie :buttrock: p.s. Pozdrawia Jacek ........... Jacek Daniels :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja wam tylko powiem, że za takie zachowanie podczas tego spoktania, moderatorzy czy tam admini powinni Was wszystkich wyj**ać z tego forum i to bez dwóch zdań !! Ja się właśnie zacząłem o Was modlić do Matki Boskiej Częstochowskiej!!! Jakiego spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi