lobo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 no dzieciaki, kolejni grandysi za nami, pogoda dopisala, ludzi malo, atrakcji wiele, byly tance, gole baby! Sligier latal! :icon_exclaim: Grzes byl na pudle :P , a ja zrealizowalem plan na ten sezon - 1.50.129 :) wszystkim dzieki i do zobaczenia pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam Halo Warszawa chyba zapomniała ale Listek31 trzyma rękę na pulsie t.z. Nasz Moderator Sligier kończy dziś 100 lat i może się zaliczać do partii emerytów i rencistów. Gratuluję tak podeszłego wieku.Wszystkiego najlepszego i GIXERA nowego.Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Sligier...sąsiedzie, ziomalu z Targówka. STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!Samych sukcesów i miejsc na pudle w Gixer Cup'ie. Daj czadu stary!.Jeszcze raz najlepszego.BTW. Lobo te Twoje awatary wykończą mnie psychicznie :( :flesje: :smile: (słaby troszkę i już stary jestem :) ) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Sliwa, jak tam zdrowko? pogadaj z kolegami zeby zapodali skrot do HW na stronie glownej, co? :smile: Dupa jeszcze długo będzie bolała, ale poza tym to jest w miarę OK :eek:. Dzięki wszystkim za życzenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Sligiera gdzie wylecialeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Sligiera gdzie wylecialeś?? Lewy za niemieckimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 UUUuuuuuuu, szybki zakręt :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 TERAZ PYTANIE DO ZIOMKóW Z KTóRYMI JEżDżę DO POZNANIA. Wiecie jaka durna sytuacja jest u naszych "mechaników" :banghead: Okazuje się, że poginęły niektórych gadżety, np: moja i Janka podstawka, moje pasy, moje opony i takie tam...Proponuję pozabierać swoje akcesoria z tamtego garażu żeby nie spotkała was taka sama sytuacja jak mnie czy Janka. Można się tylko ku*wa wku**ić w pizdu... (mam nadzieję, że szanowny Pan moderator za te słowa nie mnie wywali z forum) :lalag: Nie twierdzę, że jest to wina Pawła, ale trochę głupia sytuacja wyszła.... A tak swoją drogą weźcie zerknijcie czy nie zapodziała się gdzieś może u was moja podstaweczka, taka ładna czerwona, miała naklejone 3 srebrne taśmy. Cała rodzina za nią tęskni i prosi o pomoc.... Za znalezienie przewidziana nagroda....... (i tu uprzedzić wasze odpowiedzi; nagroda w żaden sposób nie jest związana z moją drugą połową....hehehehe :biggrin: ) PozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kuba rozumiem że jak znajdzie zgubę jakaś ładna dziewczyna wtedy będziesz gotów oddać siebie :).... A tak serio, mój znajomy też oddawał motocykl do Pawła, no i niestety jak już odbierał motocykl okazało się że nie ma jednego przekaźnika..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 hehehehe, taaak jak bedzie ladna lub nawet odrobine ladna....... <sex> a co do mojego tematu to juz kurde pozostawie to wszystko bez komentarza bo sie tylko na maksa wku..iam nie wiem czyja tam jest to wina i nie chce nikogo z "magicznego garazu" osadzac bo nie zlapalem za reke, ale nie lubie jak ktos mnie robi w ciula... no i tyle, Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Przeszkodzę troszkę w tych sportowych tematach.Dareczku......STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.Już nie jesteś taki Młody :wink: ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dzizas, Mlody, NAJLEPSZEGO! Dawaj na runde z nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 elo zjeby moze wybierzemy sie na borki w silnym skladzie WTT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 elo zjeby moze wybierzemy sie na borki w silnym skladzie WTT? Bodzyn wez ty nie gadaj, tylko szykuj dupsko bo ci je ostro zloje na rundzie :) Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 niestety w tym sezonie nie bedziesz mial okazji, jade tam na chwile odebrac oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi