Śliwa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No właśnie, tośmy se polatali :icon_rolleyes: , a jutro ICM też nie pokazuje niczego ciekawego :wink: KUUUUUUUUUUURWA MAĆ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pogoda ekstra, brakuje jeszcze gradu. Spoko, spoko - brakujący grad będzie o 19 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 czyli co dzisiejsza ustawka odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 czyli co dzisiejsza ustawka odpada Jakie tam odpada :banghead: jezdzimy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 czyli co dzisiejsza ustawka odpada na ICM opadów już dzisiaj nie przewidują więc wieczorem powinno być ok. Za to jutro podobno leje od rana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 czyli co dzisiejsza ustawka odpada No wlasnie sam nie wiem, bo z jednej strony jest pochmurno jakby za chwile miało lunąć, ale takie cos sie utrzymuje juz od kilku godzin i jest sucho, ICM też niby juz dzisiaj deszczu nie pokazuje - ch*j wie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jeździmy jeździmy tylko muszę zabezpieczyć przekaźniki i akie tam pierdółki co by deszczyk jak miałby popadać nie narobił bałaganu w elektryce :banghead: bo będę pomykał nie kompletnym Giksem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No to jeździmy, ale w środe myłem moto i jak zacznie kapać to się wkurwię :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 te, latamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 no to sprzęcik sprawdzony śrubki na miejscu :banghead: jutro 9.00 bankowy i wypad :) do Mikołajek na rybkę Listek gdzie żeś się zagubił ;) ? odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No całkiem przyjemne latanko muszę powiedzieć :) Listek przecież byłeź zaraz za nami jak skręcaliśmy w lewo w Nieporęcie - gdzieś Ty się podział :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Dzięki za kafke !!! Edit: mam dziurę w chłodnicy :) :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: Edytowane 23 Czerwca 2007 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Panowie moja XJ ma tylko 61 kucy a poza tym TIR mnie przyblokował i już było po sprawie. Moto muszę zmienić bo już ostatkiem sił się trzymałem.Pozdrawiam i dzięki jak zawsze za miłe latanie choć .... he he nie było ok Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 jak rybka?jak ekipka? :icon_mrgreen: p.s.kiedy następna traska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Panowie moja XJ ma tylko 61 kucy a poza tym TIR mnie przyblokował i już było po sprawie. Moto muszę zmienić bo już ostatkiem sił się trzymałem.Pozdrawiam i dzięki jak zawsze za miłe latanie choć .... he he nie było okNo to musisz jakiegoś podwajacza zastosować.....na HW motek poniżej 100 kucy sie nie nada :smile: :wink: :wink:Pozdrawiam....nie mogłem si epojawic bo lokomotywa rozebrana jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi