mtcross Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 wiemy wiemy :) czekamy na efekty ;) Jak zakonczysz prace wrzucaj foty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekR1 Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 spoko, luz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 :P i cos nmie widac uzytkownikow baldych hmmm moze ktos ma jakies dane co do ustawienia zaworow itd to niech podesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekR1 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 zawory są regulowane płytkami.Luzy zaworowe masz na stronie podanej wcześniej,tj. cbr900.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jezeli owy motorek widac w roznych filmikach amerykanskich to oczyms to swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 dokladnie, chyba srady i rr to najpopularniejsze motocykle do stuntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 wszystko byloby pieknie gdyby nie te 16 cali z przodu :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 wszystko byloby pieknie gdyby nie te 16 cali z przodu i dlatego trzeba zalozyc 17 cali :P i w droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 ciekawe jak ... :? Ps. jesli juz o 900RR mowa to moze ktos sie wypowie cos na temat tego sprzeta: http://www.motoindex.pl/gielda/gielda_sprz....php3?num=33158 Przemo licze na Ciebie :P Dzwonilem do tego kolesia jeszcze w sezonie wtedy chcial za tego bladego 16500 dawalem mu 15000 od razu ale sie uparl i powiedzial ze za tyle nie sprzedaje a teraz jest za 14600 :? Co Wy na to ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 jato jak normalnie poprostuy trzeba wziac kolo 17 cali i ewentualnie lekko przerobic ja takie mam :lol: a co do tego motorka to powiem ze cena jak na moto bez owiewek zbyt wysoka biorac pod uwage ze jest przerobiony to napewno dostawal w dupe, zreszta kolo 15 to kupisz ladnego z owiewkami kolo 95-96 tylko ciezko trafic na egzemplaz nie katowany ale trzeba szukactak dla porownania podaje link ktory przed chwilka znalazlem na allegro http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M12126# jesli chodzi o stan moto to nie wiem nie widzialem ale cena podobna w tej cenie cos na pewno kupisz tylko trzeba sie nachodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Witam.. To co w temacie czyli prosze o skana.. Jesli ktoś ma mozliwość to był bym wdzieczny.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 kurde ja nie mam skanera... ale może cyfrówką bym Ci zrobił dobre zdjęcia? Co Ty na to?tylko musiałbys zaczekac do jutra bo pożyczyłem aparat koledze ale jutro go moge wziąśc zpowrotem...:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 O to też pomysł.. chodzi mi o SC 28 i 44 tak ze jak możesz to slij na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 hmm a o SC28 cos było? Bo ja sobie nie przypominam ale przejrze dla wszystkiego poprzednie numery FB.W ostatnuim jest porównanie SC33, SC44, SC50 i SC57. Postaram sie popołudniu Ci to podesłać.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 wysłałem wczoraj Ci te fotki artykułu(całkiem spoko wyszły, bez trudu można wszystko przeczytać) ale chyba machnąłęś sie przy podawaniu maila bo dostałem raport że nie dostarczono wiadomości bo taki adres nie istnieje...:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi