PiotrekRR Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) SC28 jeszcze bez kocich oczek to byl dzikus. Potem spokojniejsze Fajerki. Twardziele, bez wad :crossy: Choc ta bezawaryjnosc w SC 50, 57 juz tak dobrze nie wyglada jak w SC28 i 33. A SC 59 zre olej :lapad: Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 SC28 jeszcze bez kocich oczek to byl dzikus. Potem spokojniejsze Fajerki. Twardziele, bez wad :crossy: Choc ta bezawaryjnosc w SC 50, 57 juz tak dobrze nie wyglada jak w SC28 i 33. A SC 59 zre olej :lapad: A co takiego szwankuje w SC50 oprócz jedynie i to nie we wszystkich egzemplarzach regulatora napięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Chocby zawor w wydechu, linki do jego sterowania. Regulator i alternator. Nie oczywiscie w kazdym i regularnie, zeby nie bylo ze SC50 to grat :wink: Ale moim zdaniem pod wzgledem bezawaryjnosci nic nie pobije SC 28 i 33 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Chocby zawor w wydechu, linki do jego sterowania. Regulator i alternator. Nie oczywiscie w kazdym i regularnie, zeby nie bylo ze SC50 to grat :wink: Ale moim zdaniem pod wzgledem bezawaryjnosci nic nie pobije SC 28 i 33 :wink: W sumie to o takich usterkach nigdy nie słyszałem. Ale MOŻE coś w tym jest, nie kwestionuję :wink: Piotruś może i nie pobije SC28 i 33, ale każda Honda to Honda, wiesz co mam na myśli... :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerber666 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Panowie obecnie mam w sc 28 16na 45,z tego co sie orientowałem dostepne sa 14na 49 i takie z ebatki mysle załozyc,wie ktos czy po takiej zmianie da sie postawic na 2 z gazu czy trzeba na tył cos większego założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 na serii się da postawić z dwójki z gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerber666 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 nie sądze aby sie dało bo to moja trzecia 900 i z gazu na 2 za chiny nie pójdzie,kumple te z próbowali i nie ma sznas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak chcesz to mogę założyć się o twojego fajera. Jak się uda go postawić na 2 z gazu to jest mój - zgoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerber666 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) no zgoda:)z tym ze uprzedzam że teraz to z 1 cięzko Ci bedzie bo sprzęgło slizga:)to powiedz mi jaki masz sposób na to bo ja nie znam nikogo osobiście kto postawi go z gazu starego fajera.Ps.moze wiesz jakie tarcze sa ok i zaraz mi nie padna?ja myslałem o versah albo ebc kevlar,sprężyny chyba zapodam hondowskie bo lucasa goście odradzaja. Edytowane 27 Lipca 2009 przez cerber666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja sam osobiście tego nie umiem ( choć raz wyszło ) ale znam kogoś kto umie. Najlepiej zrobić to stojąc na tylnych podnóżkach. Lecz radzę walić ze sprzęgła, nie ma sensu się męczyć z gazu bo ani to efektowne ani efektywne. W fajerze sprzęgła padają jak muchy przy ostrzejszym traktowaniu. Ja załozyłem ebc kevlar, polatałem z miesiąc (w tym czasie spałem może z 5 opon, trochę strzałów ) i sprzedałem - sprzęgło chodziło idealnie lecz ciężej niż w serii ( twardsze sprężyny ). Podobno Versah są najlepsze ale EBC kevlar dużo tańsze ( na motoakcesoria.com ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No to dorzucę kolejne 2 grosze w temacie. Kocham ten motocykl. :buttrock: Wspaniała maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaquu Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 na początku jeździłem dużo cbr600 ale jak dla mnie za małe. mam prawie 190 cm wzrostu więc przeskoczyłem na cbr 900 RR. jak dla mnie maszyna jest cudowna choć potrafi wciągnąć troche wachy przy agresywnej jeździe, nie mówię o szybkiej bo gdzie tu wykorzystać osiągi takiego moto - tu w polsce xd :banghead: jeździł z Was ktoś tą maszyną?? jak wrażenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Chyba coś ci się pomyliło z działami forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 no chyba sie pomylilo. po za tym ile wachy.? mialem kiedys taka i 5.5L palila .a przy maxach z 8L . i co to duzo? zx 12 mialem i z 10-15L wciagal. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 na początku jeździłem dużo cbr600 ale jak dla mnie za małe. mam prawie 190 cm wzrostu więc przeskoczyłem na cbr 900 RR. jak dla mnie maszyna jest cudowna choć potrafi wciągnąć troche wachy przy agresywnej jeździe, nie mówię o szybkiej bo gdzie tu wykorzystać osiągi takiego moto - tu w polsce xd :banghead: jeździł z Was ktoś tą maszyną?? jak wrażenia ?? ........ Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi