iwona Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 też postaram się pojawić (jak wstanę... ) - jako kibic i fotoreporter :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 też postaram się pojawić (jak wstanę... ) - jako kibic i fotoreporter :)No proszę kiedy jak kiedy ale w taki dzień nie wstać NORMALNIE SKANDAL. Można nie wiem do pracy zaspać do szkoły ale nie tu :( . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no tak...dlatego będę się BAAARDZO starać :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no tak...dlatego będę się BAAARDZO starać :) :( Staraj się, odeśpisz na wakacjach :D Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 oby pogoda dopisała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 oby pogoda dopisała:)oby :buttrock: bo prognoza nie jest obiecująca :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert L. Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Chętnie się do Was dołączę. Będzie to dla mnie pierwsza tego typu impreza odkąd Piotrek z Tomkiem :buttrock: wypuścili mnie z pod swoich skrzydeł.Do zoboaczenia bez względu na pogodę. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redik Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 posluchajcie.... bo ja, znaczy my dopiero zaczynamy zabawe z motorkami.... A że odpowiedzialni z nas ludzie to jezdzimy na 50ccm:), ale nie skuterach.... straszne by bylo bydlo jak bysmy przyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 posluchajcie.... bo ja, znaczy my dopiero zaczynamy zabawe z motorkami.... A że odpowiedzialni z nas ludzie to jezdzimy na 50ccm:), ale nie skuterach.... straszne by bylo bydlo jak bysmy przyjechali? hmm nie ma sie czym chwalić ale ja tez nie posiadam uprawnien kat A (jestem po kursie czekam na egzamin państwowy) a motorem przyjade po szkoda by marnować tyle wiedzy merytorycznej i praktycznej, która mi sie napewno przyda poźniej! Mam nadzieje że mnie nie złapią a dojechac dojadę ostrożnie i bezpiecznie! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 posluchajcie.... bo ja, znaczy my dopiero zaczynamy zabawe z motorkami.... A że odpowiedzialni z nas ludzie to jezdzimy na 50ccm:), ale nie skuterach.... straszne by bylo bydlo jak bysmy przyjechali?Nie rozumiem pytania. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mam prosbe ktora kieruje do ludzi wybierajacych sie do Wawy z okolic Lublina ! Czy moge sie podpiac do kogos ? sam nie chce jechac ! zabladze w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja też mam prośbę-pytanie: jak najwygodniej śmignąć z Piaseczna (Puławska) na Bemowo gdzie owo Kulikowisko będzie?Napiszcie jakimi ulicami jechać to ja już sobie jakoś przeglądne co i jak w planie Wawy i tak pojadę. Chodzi mi o najprostszy dojazd, może są jakieś gdzieś roboty tudzież mam jechać jakaś estakadą, sami chyba wiecie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 jak ktos nie wie jak dojechac to ja moge zajechac do 2oo i mozemy stamtad poleciec. O ile wiecie gdzie sa 2oo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzięki ale nie wiem dokładnie o której skończą przegląd, a poza tym juz zerknąłem sobie że najlepiej chyba bedzie jechać Puławską do Rzymowskiego, później Marynarską, Hynka, Łopuszańską do Ryżowej i przedłużenie Ryżowej to Powstańcó Śląskich, a więc jestem już na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacaB Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzięki ale nie wiem dokładnie o której skończą przegląd, a poza tym juz zerknąłem sobie że najlepiej chyba bedzie jechać Puławską do Rzymowskiego, później Marynarską, Hynka, Łopuszańską do Ryżowej i przedłużenie Ryżowej to Powstańcó Śląskich, a więc jestem już na miejscu. Szczerze odradzam taka trasę. Chociaż to sobota rano i korków nie powinno być ale skrzyżowanie przy Galerii Mokotów to syf nie mówiąc o Łopuszańskiej i dalszej drodze. Na dodatek co chwilę światła. Ja proponuję Al. NIepodległości do trasy Łazienkowskiej -> Dw. Zachodni -> Trasa Toruńska (fajne winkielki) -> wjazd w lewo na Powązkowską i prościutko do Powstańców Śląskich i jesteś z drugiej strony skrzyżowania przy Carrefour. Trochę dłuższa trasa ale moim zdaniem przyjemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi