poonani Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam, pewnie taki temat był z 1000 razy ale każdy ma inne wymagania... wiec jesli ktoś znalazłby troche czasu to mógłby mi napisać jakie małe supermoto są godne uwagi w klasie 125cc? Bo szukam czegoś takiego ale chciałbym żeby mało palił i najlepiej żeby był 4taktem. PozdrawiamPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) WitamNa allegro jest jawa 125 z 4taktem hondy z 1999 za całkiem fajne pieniadze wiadomo nie jest to rasowe supermoto ale za ta kase chyba watrto sie zastanowic Np ta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M199518w któryms ŚM był jej opis i nawet nie tak zle sie wyrazali Edytowane 7 Maja 2006 przez chorcio Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Napisz jakie fudusze posiadasz.Proponuję Mz SM125 super sprzęcior w 4T tylko trochę drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necko Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) A moze TDR125? To raczje taki funbike niz supermoto, silnik DT, mozna wyrwac za naprawde niezla cene. Niestety to jest 2T, z czterosuwowych to mi na mysl przychodzi jedynie DR125 tyle ze to enduro wiec tez niezgodnie z twoimi kryteriami ale wybo duzego nie bedziesz mial wiec jakis kompromis bedziesz musial znalezc :D Edytowane 7 Maja 2006 przez necko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Honda CG 125 , Honda CBR 125r , MZ RT 125 , Yamaha YBR 125Wszystkie motocykle wyżej wymienione mają silnik 4TSpalanie na poziomie 2-3l / 100km Edytowane 7 Maja 2006 przez Mario_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Większosc co wymieniliscie to nie są supermoto !! :DJa kojarze:MZ SM 125Honda CRF 125 Supermoto (cholernie droga)Husqvarna SM 125 SYamaha XT 125 X To wszysttko, raczej ceny wysokie :|Chyba, że poszukasz za granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Honda CBR 125r ...naprawde bedziesz mial z niej radoche na poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 a może Varadero 125?Moim zdaniem najlepsza 125 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 kwota jaką moge przeznaczyć to około 6 tyś zł, ale mogę sobie sprowadzić albo z niemiec albo z anglii :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 To jest szansa na tą MZtkę :icon_exclaim:Fajnie wyglądający sprzęcior :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Badz tez na jawe w super stanie, ktora bedziesz sie dlugo cieszyl, na pewno dluzej niz MZ... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 jeśli SM w 4T i 125ccm to raczej mz SM 125, nie słyszałem niepochlebnych opinii od użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Podobno jak dobry stunter to mz-tke do 4 na koło stawia.Widziałem ją na żywo i powiem że bardzo fajny sprzęt jak bym miał tyle kasy to bym sobie kupił taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuk Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jeśli ma to być 4T to innego wyjścia niż tak jak to napisali poprzednicy poza MZ 125 SM nie widzę :rolleyes: BTW widzę że z STG jesteś :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ja bym bral 2T bo 4T 125 ma troche malo mocy tak mi sie przynajmniej wydaje a polecil bym ci yamahe tdr 125 to raczej funbike ale fajna masznka dobrze rozblokowana leci 140 bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi