lukaszooo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 jesli chodzi o dlawienie to sie zgodze bo z blokadami cale 45 jedzie, ale po odblokowaniu 105 km/h to norma na dobrym silniku a po regulacjach nawet 110 wyciagaja ale to juz naprawde dobry mechanik musi ustawiac wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Litrus z tego co widze w twoim profilu bikepics to Ty masz wydech giannelli. on jest przeciez pusty w srodku. ewentualnie jak chcesz to wate wyjmij z koncowkichodzi mi o dyfuzor ... czytanie ze zrozumieniem ... koncowke sportowa mam ale dyfuzor chce rozblokowacA wiec wywalic wszystko czy jakies przegrody zostawic czy co ? bo nie chce czegos spier**lic bo ciezko potem taki dyfuzor kupic ... Pozdrawiam aha i ta koncowka nie jest pusta ... jak jest sportowa to nie znaczy ze pusta ... bo cichutko chodzi ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tez mialem sportowa koncowke i tez chodzial ciuchutka a byla pusta :) Jesli chodzi o dyfuzor to nie masz sie czego bac (tez sie na poczatku balem ze cos zwale ale to latwe jest ) wystarczy ladnie to rozciac , wyciac wszystko ze srodka zeby byl pusciutenki bez niczego nastepnie przepalic jakas palarka zeby nagar wyeliminowac a nastepnie ladnie pospawac i oczywiscie zabezpieczyc zeby nie rdzeiwalo :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Sroka, że odkopuje, ale nowego tematu nie chciałem zkładać, a mam pytanie:W dyfuzorze mam jakby katalizator, czy jak to wywale, to coś da czy raczej nic? Chodzi mi o moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja tez to mam ;) jak to wywalisz i nic nie bedziesz kombinowal z gaznikiem to motor bedzie mial dziure obrotwa na ok 6000 obr/min potem dostaje zajebistego kopa od ok 7000 obr/min fajne uczucie jak ma takiego kopa ale malo praktyczne bo jak masz jakas wieksza gorke to musisz sie prawie zatrzymac bo nie podjedzie, u mnie bylo tak ze jak sszedl z 7000 obr/min to musialem do 4 biegu redukowac zeby zaczol przyspieszac ;/ dobre tez jest do szalenia ale trzeba mocno wkrecac silnik zeby mial sile jak nie wkrecisz to dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil kawasakiAE Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 witam, jest możliwość sprawdzenia czy mam blokadę na dyfuzorze??. Bym mógł zaryzykować i ciąć go, ale czasu zabardzo niemam... z góry dzieki za odp. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi