robher Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Możesz napisać czym otworzyć te posty?To obraz płyty musisz wypalić płytke w Nero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 A ja np dziś sie zapisałem :D jazda na moto podczas kursu to tez przyjemność no nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finger Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 To obraz płyty musisz wypalić płytke w NeroAlbo uzyc deamon tools'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Cieszymy się razem z Tobą :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maul Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Albo uzyc deamon tools'adzieki czemu nie tracisz cd :D dzieki wielkie Finger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqualatus Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Gratulacje! Pamiętam jak dziś swoją euforię w tamtej sytuacji!Miałem też strasznie chamowatego instruktora, ale nie mam dzisiaj co narzekać, bo puścił mnie bardzo szybko. Najlepsze było jak opieprzył mnie: "Panie, tu można 40 jechać, a nie 20!". Problem w tym, że licznik miałem w milach :D Jeszcze nigdy niczego tak szybko nie policzyłem jak wtedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nieźle nieźle :D ja tak do 40 gdzieś jechałem, bo co chwile jakiś zakręt a i dużo po bruku było :D ta ktoś im się powinien za kulture do dupy dobrać. Plac wyglądał tak egzaminator wskazał na moto oschle wytlumaczyl jak objechac ósemke, to patrze biore kask zakładam, i sie pytam czy mam sprawdzic swiatla itp, a on ' jak pan chce' no to sprawdzilem wszystko wlacznie ze stopem, lancuch. sprowadzam ze stopki bocznej ( tak go ustawil koles ktory rozgrzewal) przejechalem 5 osemek troche za male obroty mial ustawione, no i wyjezdzamy na miasto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Pierwszy raz słysze o sprawdzaniu łancucha :wink: Instruktor tylko powiedział, że trzeba kawałek poprowadzic motor, zostawic na nóżce...pózniej właczyc swiatła, sprawdzic lusterka i to chyba tyle :/A jak trzeba sprawdzic łancuch? Jak to powinno wygladac na egzaminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 tak wszędzie pisą, że w ramach tego co trzeba wykonać to jest, nie kazał mi ale żeby dmuchać na zimne to zrobiłem. Jak wsadzasz palucha i do góry :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Gratulacje, ja na moto zdałem zaa pierwszym podejsciem a do katamarana jakos szczescia niemam za miesiąc 4 podejscie :wink: trzymajcie kciuki Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No własnie sie zastanawialam czy trzeba palcem, bo wiem jak sie sprawdza, ale nie wiedzialam jak w tym wypadku :wink: Dzieki i gratuluje, a reszcie zycze powodzenia [takze sobie :)] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 to ja trzymam kciuki zeby ci poszło :wink: w momencie kiedy wsiadłem już na motocykl, cały stres odszedł, czułem się jak ryba w wodzie prawie nie myslalem o tym ze za mna jedzie, pelna koncentracja na jeździe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Hihi, ja to od razu jak wsiadlam na moto na pierwszej jezdzie [kurs] to poczułam, ze to to :) Dawno nie smigałam czyms z biegami a tu od razu wyczułam motorek...Dla porównania mam sytuacje z kursem na kat.B. Nigdy nie moglam dobrze ruszyc autem, a motorkiem wychodzi mi to bez problemów. Teraz oczywiscie i z autem nie ma wiekszych problemow, ale od razu czuc ze lepiej sie czuje 'w siodle' ;P Zobaczymy co to bedzie z tym prawkiem. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Anarch gratulowałem Tobie na GG ale tutaj trzeba oficjalnie. Gratuluje!!!! Mi również się wczoraj udało. Mam A i B w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No to tobie też gratuluje :wink: A i B ? ładnie ładnie, ale jazda w tym samym dniui dołaczyliśmy do forum Kris :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi