PGR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jerry to nie temat o prognozach i rachunkach więc zostawmy to. Na bielawe trzeba mieć minimum 100-130 zł (spanie zarcie paliwo i wstęp) Niestety - motocykla nie zrobiłem za uśmiech i mam teraz kupę długów. Jak zacznę zarabiać, a będę wtedy jeszcze żył to na pewno polatamy ;) Pamiętam zeszłoroczny wypad był hardcore :bigrazz: Nie splamcie naszego honoru i roznieście tę budę po całym województwie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jerry to nie temat o prognozach i rachunkach więc zostawmy to. Na bielawe trzeba mieć minimum 100-130 zł (spanie zarcie paliwo i wstęp) Niestety - motocykla nie zrobiłem za uśmiech i mam teraz kupę długów. Jak zacznę zarabiać, a będę wtedy jeszcze żył to na pewno polatamy ;) Pamiętam zeszłoroczny wypad był hardcore :smile: Nie splamcie naszego honoru i roznieście tę budę po całym województwie :crossy: PGR co ty kurde farmazonisz ja jestem organizatorem i zaraz podam ci koszt :bigrazz: Noclegi : 2x20zl =40zljedzonko ktore zostanie pewnie bo to kupe kielbas: 10zlwjazd na SFF:10 do 15 zlPaliwo : zrobimy okolo 200km z jazdami czyli 7litrow/100km 14 no liczmy 15x4,05 = 61zlsniadanko jak co roku w wiejskim klimacie wypas: 11zlalkohol: po 15zl wystarczy a ja mam jeszcze bimberek :P Mozna tu wyciac tzn obciac koszty to wydaje mi sie maxymalny koszt 150 zl ale jakie wrazenia.Wiemy z autopsji ze rybnik to prawie jak bielawa bez urazy:)))) :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Czyli wszystko jasne. Dobra Panowie nie róbmy afery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Hallo halo prosze kultulalnie na tej stronie tu juz post czlowieka z WYSZYM WYKSZTAłCENIEM JAK PREZYDENT KWASNIEWSKI......"Ale nic sie nie zmienilo dziewczyna ta sama, samochod brudny z ryja dalej wali i na ch...... mi ten dyplom sprzedam na niskich bedzie na wacheMasz rację sprzedaj, bedziemy mieć za co jeździć :evil: Ja jade na 100%P.S. Gratuluje KAKA, zawsze miałem cię za przygłupa i ten dyplom nic nie zmieniaEmbrion jak zdał prawko :) (wtedy kiedy ja nie zdałam) to jak się rozbrykał, miło bedzie Cię zobaczyc na Bielawie :biggrin: No nie wierzę ... mgr Kaka :) .ku*wa teraz to przegiąłeś, na mgr. to Kaka musi jeszcze z 3 lata postudiować :P Sorrki chłopaki ale ja nie jade.Qrna jak juz wczesniej dziwka z ktora dziele loze napisala - niestety zalatwily nas rachunki i teraz nawet na bajure kasy nima :) Ja odpadam na 100% Juz mi nawet na przerobke sprzeta nie starczy... Pozostaje mi tylko zyczyc wszystkim udanej impry - moze bedzie mi dane chociaz foty zobaczyc :P Ale ja nawet nie przyjmuję tego co mówicie do wiadomości, sprzeda się Kaki dyplom i już na Bielawę będzie, najpierw mi dupę zawracacie, że mam jechać, że jak nie pojadę to Wy też nie jedziecie a teraz mi taki numer robicie :icon_razz: Nawet nie ma takiej możliwości, żebyście nie pojechali a poza tym ktoś musi mnie bronić jak będzie afera :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Embrion jak zdał prawko :biggrin: (wtedy kiedy ja nie zdałam) to jak się rozbrykał, miło bedzie Cię zobaczyc na Bielawie :icon_razz: mi też bedzie miło :D .....a wszyscy mówili że nie umiem jeździć :bigrazz: Mam już nawet numer popisowy, JAZDA NA GUMIE (do żucia :clap: ) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Kaka ja juz wpłacilem Ci Kase Dobra ekipa, kaski na wyjazd juz mam od poniedziałku mozna przymierzac, dla swoich oo kosztach zakupu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 sprawdzałem pogode i piątek , sobota, niedziela ma byc ładna pogoda wieć zlocik powinnien sie udać :D zreszta to i tak nie jest najwazniejsze, wazne ze dobra ekipa jedzie :D WPŁACAĆ KASE KACE NA KONTO , ZOSTALO JUZ PARE DNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 pogoda to pikus w tamytm roku lalo a impra byla przekozak..... co tu duzo gadac POLOWANIE NA LEŚNE SAKI part two MUSI SIE ODBYC I SIE ODBEDZIE wplacac i nie marudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 WITAM serdecznie wszystkich chetnie wpadniemy bo bielawy choćby napić sie piwa moze mamy troszke daleko ale wyskoczymy w piątek po pracy to moze zdążymy na grila mam nadzieje ze PGR napali :biggrin: WITAM serdecznie wszystkich chetnie wpadniemy bo bielawy choćby napić sie piwa moze mamy troszke daleko ale wyskoczymy w piątek po pracy to moze zdążymy na grila mam nadzieje ze PGR napali :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Mario po dzisiejszym wieczorze zostałem "NAMÓWIONY" :wink: :bigrazz: Gerard sorrryyy za dzisiaj ( :flesje: :cool: :) :) ) ((moja komóra naprawdę szwankuje)) Szacun jak BYK - musicie być i jUŻ :biggrin: Oj ekipa się zbiera namówiliście mnie normalnie.......... ;) :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 a gdzie jest ta cała bielawa ?? moze w nocy mi by się udało przyjechać :bigrazz: :biggrin: :wink: :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) bielawa jest 5 km. od dzierzoniowa :buttrock: :buttrock: Edytowane 29 Maja 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Browar kawałek od Wrocka dawaj dawaj!! Będzie hardcore!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 bielawa to pikus.... impreza wlasciwa i prawdziwy hardcore bedzie w kurorcie zwanym michalkowa.... :buttrock: to jest cel naszej podrozy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Żeby nie to, że jedziemy do Bielawy zrobić paste na maxa to moglibyśmy zostać michałkowej cały boży weekend :biggrin: :biggrin: :biggrin: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi