Pitu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ogólnie to lipa... 4 czerwca jadę na Komunie do Częstochowy... Tak więc i w tym roku SFF mi przepada :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 jak dobrze pójdzie to dołączę do ekipy z Wrocka. @kaka do kiedy przjmujesz zgłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jak mnie weźmiecie to wchodzę i to x 2 z niezależnym plecaczkiem na GS500Ośrodek zarezerwowany od 2-4 czerwca nocleg po 20zl posciel lozka wszytko jest i mozliwe ze caly osrodek dla nas a jest duzy wiec zglaszac kandydatory pozniej dam numer konta na ktory wpalacac kase ;) 25 zyli było w Rybolu bez prysznica :) Kaka myślisz, że tam jest jakaś woda ??? Ile razy już byłeś przekonany, że jedziesz ;) ;) Lepiej napisz ze jeszcze nei wiesz przynajmniej nie bedziesz robił Kace problemów z zaklepywaniem miejsc :icon_twisted: ;)Słuchaj Mishel mądrzejszych i edytuj swego posta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Kaka i co z ta Bielawa, organizujesz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja odpadam bo 2 mam wesele kuzyna - najwyzej tylko 3 na sama bielawe przyjade poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Przepraszam że się wtryniam ale to jest otwarta impreza to znaczy każdy może być czy tylko jacyś wybrani?? Bo mam pytanie czy ja bym mogła ze swoją paczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Nie ma problemu Kaśka mozesz wpadac ze swoja ekipa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Kaka,zapodaj po ile zrzuta, do kiedy kasa, ... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Kaka albo poznał jakąś łanię, albo trzeżwieje, albo pilnuje swojego sprzęta i nie może podejść do kompa. Kaka - słyszałeś o co Pan Jerry pytał ??? :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 aprpos Bielawy to ta kolo wrocka? czy za poznaniem czy moze jeszcze inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 aprpos Bielawy to ta kolo wrocka? czy za poznaniem czy moze jeszcze inna?To ta koło Wrocławia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) No przepraszam pogoda jest wiec jezdze pije no i praca dyplomowa w czwartek trza sie obronic a pasterowicze mi nie daja a ja nie potrafie odmowic :icon_twisted: Szacun za ostatnia bibe i ten weekend- tak chce wlasnie zyc :icon_twisted: Dobra wracam do tematu: 1. Droga kasiu jak jestes fajna lania i masz fajna ekipe łani:) to jak najbardziej zapraszamy :icon_mrgreen: :icon_razz: ;) A jasne ze mozesz wpadac ze swoja ekipa miejsca jest:) 2. Bielawa to dolny sląsk wiec niedaleko Wroclawia 3. Wiekszosc ludzi wie juz co i jak bo ze mna pija i jezdza ale jest tak:Nocleg wychodzi 20zl bedziemy tam trzy dni wiec dwie noce = 40zl (posciel wszystko jest)Jest propozycja aby zebrac od kazdego 10 zl na grilowe żarcie ktore kazek zalatwi prosto z rzezni taniej:) a jak cos zostanie nie zginie bedzie na hlanie, ale na alkohol nie zbieram bo to kwestia dogadania na miejscu bo gusta gusciki sa rozne a ja pije wszystko :icon_mrgreen: 4. Zeby nie bylo zgrzytow podaje numer konta gdzie nalezy wplacic 50zl Krzysztof Kaczmarski ul.Promień 53/6 Wroclaw Konto w pko bank polski ten ze skarbonka :icon_mrgreen: Nr.konta 1210 2052 2600 0063 0201 7587 13Wplacac szybko abym wiedzial ile osob jedzie narazie zarezerwowalem caly osrodek wiec miejsca nie braknie :notworthy: 5. Gregu a gdzie nasze kaski firmowe :buttrock: Dawac znak jak ktos wplaci abym nie latal ciagle do banku pozdro Edytowane 15 Maja 2006 przez kakanogaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No przepraszam pogoda jest wiec jezdze pije no i praca dyplomowa w czwartek trza sie obronic a pasterowicze mi nie daja a ja nie potrafie odmowic :icon_twisted: Szacun za ostatnia bibe i ten weekend- tak chce wlasnie zyc :icon_twisted: Dobra wracam do tematu: 1. Droga kasiu jak jestes fajna lania i masz fajna ekipe łani:) to jak najbardziej zapraszamy :icon_mrgreen: :icon_razz: ;) A jasne ze mozesz wpadac ze swoja ekipa miejsca jest:) 2. Bielawa to dolny sląsk wiec niedaleko Wroclawia 3. Wiekszosc ludzi wie juz co i jak bo ze mna pija i jezdza ale jest tak:Nocleg wychodzi 20zl bedziemy tam trzy dni wiec dwie noce = 40zl (posciel wszystko jest)Jest propozycja aby zebrac od kazdego 10 zl na grilowe żarcie ktore kazek zalatwi prosto z rzezni taniej:) a jak cos zostanie nie zginie bedzie na hlanie, ale na alkohol nie zbieram bo to kwestia dogadania na miejscu bo gusta gusciki sa rozne a ja pije wszystko :icon_mrgreen: 4. Zeby nie bylo zgrzytow podaje numer konta gdzie nalezy wplacic 50zl Krzysztof Kaczmarski ul.Promień 53/6 Wroclaw Konto w pko bank polski ten ze skarbonka :icon_mrgreen: Nr.konta 1210 2052 2600 0063 0201 7587 13Wplacac szybko abym wiedzial ile osob jedzie narazie zarezerwowalem caly osrodek wiec miejsca nie braknie :notworthy: 5. Gregu a gdzie nasze kaski firmowe :buttrock: Dawac znak jak ktos wplaci abym nie latal ciagle do banku pozdro No i to mi się podoba prawie zwięźle i na temat Co Pan Kaka sobie życzy tytułem przelewu rozumiem, że mając słaby charakter nei chcesz kaski do łapki ach ta bankowość elektroniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Szykować się łanie bo PGR jedzie :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 1. Droga kasiu jak jestes fajna lania i masz fajna ekipe łani:) to jak najbardziej zapraszamy :) :) ;) A ja mam Kaka pytanie ... czy jak Droga Kasia nie jest"fajna" albo nie jest "łanią" to co ??? Może ? Czy nie ??? Ja z moją (?) Kasią jadę - jutro idzie przelew ... No chyba, że ona jedzie na Cebrze ;) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi