misiek775 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić takowe opony z bialymi bokami. Interesuje mnie rozmiar 3,25x16 lub 3,5x16 ewentualnie o szerokości 80.Słyszalem ze można kupić takie nakładki - być może to tańsze rozwiązanie ale gdzie to kupić?Z góry dzieki za wszelkie informacjePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić takowe opony z bialymi bokami. Interesuje mnie rozmiar 3,25x16 lub 3,5x16 ewentualnie o szerokości 80.Słyszalem ze można kupić takie nakładki - być może to tańsze rozwiązanie ale gdzie to kupić?Z góry dzieki za wszelkie informacjePozdrowienia Takie gumy sa do kupienia, owszem, ale raczej w rozmiarach cruiserowych. 16stki tak, ale szerokie i drogie raczej. Nakładki wciskane pod rant obręczy można kupic w róznych rozmiarach, ale to ponoć tandeta, włażą pod nie kamienie i piach, odstają i są do bani. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 na Moto Weteranie w Łodzi zawsze wystawia sie koleś z tymi nakłądkami.Są też na rozmiary typu 18, ale to pewnei trzeba by zamawiać u tego kolesia bo od ręki może nie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Słyszałem że jak malują pasy na jezdni i odpalą tobie trochę farby i pomalujesz nią opony to lepszej zebry nie ma. Podobno nie sprawdzałem bo głupio brzmi ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi