siecki Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Wybieram się ale po wypłacie :evil: Pozatym wolał bym żeby ktoś kto ma o tym pojęcie nauczył mnie paru rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 na Torze Poznan sa jeszcze organizowane treningi przez niemiecki klub w cenie 90 euro za dzien, troche drogo ale moze kogos to zainteresuje, adres klubu: www.hkm-racing-team.de Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 No to będzie ktoś 24-go jeździł? Jak nie, to może ktoś poda mi namiary jak tam dojechać, jadąc z Wa-wy? Ja się wybieram we wtorek... :P Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 jadac z Wawy kierunek na Swiecko, na wylocie z poznania kierowac sie na gielde samochodowa. W poniedzialek mam wyjazd ale mysle ze bede we wtorek na torze, moge po Ciebie wyjechac gdzies na trase przed poznan, mieszkam od strony Wawy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy na treningi 13 lipca trzeba się wcześniej gdzieś zapisać czy wystarczy przyjechać w ten dzień na tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Wystarczy przyjechac, zadnych rezerwacji:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Wybieram się w niedzielę na trening. Kto z was też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Witam Bylismy Ja Maniek Cooler i Herubinek ( znany z łęczycy - ) pośmigaliśmy troche - jeżeli ty byłeś na FZ 750 - czerwonej to chyba sie widzieliśmy - a podczas drugiego przejazdu jechałem za czerwono biała FZ 750 i wyprzedziłem ją chyba na 3 zakręcie ostatniego okrążenia - ja byłem na zielonej ZX9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Pablo2xSenior CandidateOdpowiedz z cytatemWitam Bylismy Ja Maniek Cooler i Herubinek ( znany z łęczycy - ) pośmigaliśmy troche - jeżeli ty byłeś na FZ 750 - czerwonej to chyba sie widzieliśmy - a podczas drugiego przejazdu jechałem za czerwono biała FZ 750 i wyprzedziłem ją chyba ze 3 razy do ostatniego okrążenia - ja byłem na zielonej ZX9_________________Kawasaki ZX9 Przy okazji poszukuje dla kumpla CBR 600 za około 12 tys lub jakaś inna 600 wiadmosc na priva :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Domyśliłem się że to wy jednak byliście pochłonięci rozmową więc się nie wpieprzałem. Gadałem chwilę z Mańkiem o tym że właśnie w niedzielę podzieliłem jego los :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Domyśliłem się że to wy jednak byliście pochłonięci rozmową więc się nie wpieprzałem. Gadałem chwilę z Mańkiem o tym że właśnie w niedzielę podzieliłem jego los :( Szkoda- trzeba było powiedziec ze jestes - a tak to nadal nie wiemy jak wygladasz itd Czyli to ty jechałes przedemna na czerwono białej FZ 750 ??? A co sie stało w niedziele - z tego co wiem to maniek dojechał szczęśliwie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Tak ta czerwono-biała FZ to moja. Podzieliłem los mańka z przed paru tygodni czyli zaliczyłem szlif jadąc na tor. Na szczęście kości całe a w motocyklu wystarczy wymienić owiewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 cosik pechowe te wyjazdy, daleko i po szlifach:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 cosik pechowe te wyjazdy' date=' daleko i po szlifach:))[/quote']ale ile dają radości i doświadczeń :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 czy ktoś wie kiedy następna 'szkółka' na torze w Poznaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi