ABG Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Jak w temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) :buttrock: ale żużlowcy sa niesmiertelni ..... wyjdzie z tego PS GTŻ to moj miastowy klub :icon_mrgreen: Edytowane 4 Maja 2006 przez BELIAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 kręgosłup ma złamany :icon_mrgreen: niedobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Sport motocyklowy wiaze sie z ryzykiem z czego zawodnicy zdaja sobie sprawe. Mam nadzieje ze gosc wyjdzie z tego. Zlamanie kregoslupa brzmi nieciekawie. Wazniejszy jest rdzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ..... wyjdzie z tego Cos mi sie wydaje ze wyjedzie :clap:... na wuzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Na niedawnym meczu MOJEJ MARMY POLSKIE FOLIE RZESZÓW była zrzutka kibiców ze stadionu na kkoszty leczenia, jescze nie wiadomo jak będzie ale Miejmy nadzieje że wyjdzie z tego !!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 szkoda chłopa, miejmy nadzieje ze nie będzie jeździł na wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi