aker6 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj rejestrowac Jawe i pokazuje że dowód jest skreślony (właściciel wyrejestrował około1970r), a pani z okinka mówi ze musze przynieść zaświadczenie jak motocykl był wyrejestrowany czy tymczasowo czy na stałe. Nie wiem skąd to w ogóle wziąć i po jaką chlere jej takie coś? Moze mi ktos to wyjaśni... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Ja spróbuje ten problem wyjaśnić Panie i panowie w urzędach zamiast ułatwiać życie to utrudniają i to bardzo skutecznie. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 A skąd niby to zaświadczenie? Z U.Kom który wydał ten skasowany dowód? Jest to bzdura bo urząd rejestrujący i tak będzie się zwracał do wystawcy dowodu więc łatwo może samozdielnie sprawdzić. Olej panią z okienka i wal do kierownika. Nie zapomnij dodać że chodzi o motocykl zabytkowy. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 No i zarejestrowana. Poszedłem tam ze znajomym który zna jedną z pań . Wszystko bez problemu poszło, oczywiście tamta z którą wcześniej gadałem podeszła i robiła jakieś miny, ale przeszło. Mam juz blache i dowód tymczasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi